Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bucurestenii din Aviatiei, Fundeni si Colentina, din nou fara apa calda din cauza unor avarii

Hotnews Hotnews,
 Bucurestenii din Aviatiei, Fundeni si Colentina, din nou fara apa calda din cauza unor avarii

Peste 120 de blocuri din cartierele Aviatiei, Fundeni si Colentina au ramas din nou fara apa calda si caldura din cauza unei avarii la reteaua RADET. intr-un comunicat de presa, reprezentantii regiei promit ca lucrurile vor reveni la normal in 24 de ore. Acestia spun ca magistrala unde s-a produs avaria ar fi trebuit inlocuita cu 23 de ani in urma. continuă pe Hotnews

Care sunt spitalele din Capitala care au ramas fara apa calda si caldura. Ce se intampla cu pacientii

Apa calda este din nou o problema pentru Bucuresteni. Cea mai grava parte este ca acest lucru lipseste si in unele spitale din Capitala. Ce se intampa acum cu pacientii si care sunt solutiile de compromis pentru cele mai importante blocuri operatorii care au nevoie de caldura ? Spitale din Bucuresti fara apa calda Criza .

MagicHome Fundeni anunta ca poate primi pacientii celor 3 spitale ramase fara apa calda si caldura care vor sa faca un dus cald sau sa isi spele hainele

Pacientii celor 3 spitale din Bucuresti ramase pentru 24 de ore fara apa calda si caldura - Institutul Fundeni, Institutul Oncologic Al. Trestioreanu si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu - pot merge la MagicHome Fundeni pentru a face un dus cu apa calda sau daca vor sa isi spele hainele. FOTOGALERIE MagicHome Fundeni, adapostul construit din donatii ce va gazdui parintii care isi insotesc copiii bolnavi la tratament in Bucuresti, isi deschide portile astazi.

Institutul Fundeni - cel mai mare spital pentru bolnavi de cancer din tara, si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu raman 24 de ore fara apa calda si caldura

Cele mai mari spitale pentru bolnavi de cancer din tara - Institutul Clinic Fundeni si Institutul Oncologic Al. Trestioreanu - precum si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu, raman timp de 24 de ore fara apa calda si caldura. Oficialii RADET au declarat, pentru HotNews. ro, ca personalul administrativ al celor 3 spitale a primit o instiintare in acest sens. Cele 3 spitale au, impreuna, o capacitate de aproape 2. 000 de paturi - adica aproape 2. 000 de pacienti internati. in noaptea de joi spre vineri, timp de cateva ore, RADET va opri si apa rece la cele 3 spitale.

VIDEO inca un spital fara apa: Spitalul de copii din Cluj nu are apa curenta de peste 10 ore

Spitalul de copii din Cluj-Napoca, unde sunt internati in acest moment peste 300 de copii, a ramas fara apa curenta de peste 10 ore si nimeni nu lucreaza pentru remedierea situatiei, a anuntat joi seara Emanuel Ungureanu, deputat USR si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Institutul Fundeni - cel mai mare spital pentru bolnavi de cancer din tara, si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu raman 24 de ore fara apa calda si caldura.

Situatie GRAVA: Trei spitale din Bucuresti raman fara apa calda si caldura

Criza apei calde si a caldurii din Bucuresti afecteaza trei spitale, printre care si cea mai mare unitate medicala din Capitala Fundeni, unde sunt internati 990 de pacienti.

Ministerul Sanatatii: Cele 3 spitale din Bucuresti fara apa calda si caldura au primit instiintari de la RADET la peste doua ore dupa sistarea agentului termic

Cele 3 spitale din Bucuresti care nu au apa calda si caldura timp de 24 de ore - Institutul Fundeni, Institutul Oncologic Al. Trestioreanu si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu - au primit instiintari de la compania RADET la peste 2 ore dupa ce sistarile de agent termic au fost realizate, afirma prof. dr. Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Buzau: 4.000 de familii, institutii si scoli sunt fara apa calda si caldura din cauza unei avarii

Circa 4. 000 de familii din Buzau nu beneficiaza de apa calda si caldura din cauza unei avarii aparut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )