Libnet.ro
UNICEF

00:07

IN BUCURESTI O antreprenoare investeste 10 milioane de euro intr-un complex de 12 vile exclusiviste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 IN BUCURESTI O antreprenoare investeste 10 milioane de euro intr-un complex de 12 vile exclusiviste

Alina Marulis, o antreprenoare din Bucuresti, investeste 10 milioane de euro intr-un proiect boutique de 12 vile, la liziera padurii Baneasa, langa Scoala Americana, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

VTEX tripleaza echipa din Romania si investeste 10 milioane de euro in regiune

VTEX, solutie integrata de comert, marketplace si Order Management System OMS), va investi 10 milioane de euro, in urmatorii doi ani, in dezvoltarea regiunii coordonate din Romania. Pentru anul in curs, VTEX are in plan investitii de peste 3 milioane de euro, in timp ce, in 2020, bugetul de investitii a fost de 1,5 milioane de dolari.

Ionut Negoita nu regreta ca a lasat Dinamo pe mana lui Pablo Cortacero. Investeste 10 milioane de euro intr-un proiect urias

Ionut Negoita, care a devenit cunoscut in Romania prin intermediul clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, se implica in afaceri banoase. impreuna cu cu fratele sau, Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a cu.

WhatsApp ar putea fi amendata cu 50 de milioane euro de Uniunea Europeana. Facebook a pregatit banii

Aplicatia de mesagerie detinuta de Facebook, WhatsApp, ar putea fi amendata cu pana la 50 de milioane EUR pentru incalcarea regulilor Uniunii Europene privind protectia datelor, potrivit unor surse ale publicatiei POLITICO.

Erdogan: Turcia va primi in weekend inca 10 milioane de doze de vaccin anti-covid din China

Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat vineri ca Beijingul a aprobat livrarea unei noi transe din vaccinul anti-covid CoronaVac, iar 10 milioane de doze ar putea ajunge in Turcia in acest weekend, transmite Reuters.

Fond de investitii de 183 milioane Euro pentru startup-uri de tehnologii alimentare

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii revolutionare in sectorul alimentar vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un fond de 183 de milioane de euro lansat de o companie elvetiana de investitii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )