Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucuresti: cel mai activ oras din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii

România Liberă România Liberă,
Bucuresti: cel mai activ oras din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii

Bucurestiul a fost, in 2017, cel mai activ oras din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele. continuă pe România Liberă

ANALIZA Bucuresti, cel mai activ oras din punct de vedere imobilar si cu cele mai scumpe chirii in 2017

Apartamentele cu 2 camere au inregistrat cele mai multe anunturi de vanzare si inchiriere in 2017, Capitala fiind cel mai activ oras din punct de vedere imobilar si cu cele mai scumpe chirii in 2017, iar Cluj-Napoca fiind orasul cu cel mai mare pret mediu de vanzare pe mp in 2017, arata o analiza realizata de Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business.

Italienii de la au plecat cu mana goala. McLaren-ul 720S a fost desemnat cel mai frumos supercar din 2017

Un juriu format din 17 membri din diverse domenii de activitate a desemnat McLaren-ul 720S ca fiind cel mai frumos supercar al anului 2017. Pentru acest titlu prestigios s-a luptat si noul Portofino.

SIF Moldova devine cel mai rentabil emitent din BET-FI

Beneficiind de un avans de 3,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 ianuarie - 30 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) marcheaza cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a caror crestere a fost, in aceasta perioada, de 0,25%.

Cel mai misterios manuscris din lume a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Ce contine

Cel mai misterios manuscris al lumii a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Manuscrisul Voynich are forma unei carti ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere si cuvinte.

Dragnea: Darius Valcov este un om de o valoare rara din punct de vedere economic. El a fost tot timpul la Guvern

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca Darius Valcov este un om de o valoare rara din punct de vedere economic, care a fost tot timpul la Guvern, iar Executivul beneficiaza de aprijinul acestuia, potrivit news. ro.

Cel mai inalt barbat din lume si cea mai scunda femeie din lume au pozat impreuna. Cum arata inedita pereche FOTO

Sultan Kosen 35 de ani), cel mai inalt om din lume, si Jyoti Amge, cea mai scunda femeie din lume 24 de ani), au pozat impreuna pentru turistii din Cairo, la un eveniment organizat de Ministerul Culturii Egiptene, la Marea Piramida din Giza.

Cel mai bun an din istoria BMW Group in Romania

2017 s-a dovedit a fi cel mai bun an din istoria BMW Group in Romania in ceea ce priveste numarul de autovehicule livrate. Cu un total de 2. 932 automobile BMW si MINI si 268 de motociclete, performanta este peste recordul stabilit in 2007, cu un total de 2. 922 de automobile livrate.

Cum arata cel mai bun HOTEL din lume. O camera COSTA cat...

In fiecare an, TripAdvisor acorda premiul Travelers Choice Alegerea calatorului) unui hotel, pe baza analizei a catorva milioane de review-uri lasate de clienti pe site. Potrivit Time,in 2018,.

Cel mai neasteptat cuplu din SHOWBIZ-ul romanesc! Doi PREZENTATORI TV, surprinsi iNTR- ESCAPADA ROMANTICA LA MUNTE (FOTO)

Un nou cuplu in showbiz-ul romanesc. Doi prezentatori de televiziune ies impreuna de cateva luni, dar si-au tinut ascunsa relatia pana acum. Albertina Ionescu TVR) si Valentin.

Ar putea fi cel mai tare taxi din lume. Are 350 CP sub capota si face suta in doar 4.7 secunde

Chiar daca este recunoscuta la nivel global pentru dragostea pe care o poarta masinilor cu propulsie electrica, Norvegia nu duce nici lipsa pasionatilor auto si / sau de tuning.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )