Libnet.ro
UNICEF

01:05

BUCURESTI CENTENAR. Lupta pentru Romania Mare, in imagini. Silvian Ionescu, istoric: O fotografie face mai mult decat 1000 de cuvinte (FOTO)

B1 B1,
BUCURESTI CENTENAR. Lupta pentru Romania Mare, in imagini. Silvian Ionescu, istoric: O fotografie face mai mult decat 1000 de cuvinte (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Este un an de sarbatoare pentru. continuă pe B1

CENTENAR BUCURESTI. Capitala si caile ei catre lume. Garile, in prima jumatate a secolului XX (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic An de mare sarbatoare pentru romani.

CENTENAR 2018. Palatul Cotroceni, locul unde a fost semnata Proclamatia catre tara prin care se afirma idealul national al unirii Transilvaniei si Bucovinei cu Romania (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Palatul Cotroceni este cunoscut astazi.

Premiera pentru Romania! Tren direct intre Cluj-Napoca si Viena

Premiera pentru tara noastra. Compania feroviara de stat austriaca va introduce, din aceasta iarna, trenuri directe din Viena catre Romania. Trenul se va numi Transilvania si va face legatura intre Viena si Cl.

Noua generatie BMW Seria 3 are preturi pentru Romania: start de la 39.000 de euro

BMW a publicat lista de preturi pentru noua generatie Seria 3. Pe piata din Romania, sedanul de clasa medie este disponibil incepand de la 38. 854 de euro. Clientii au de ales intre un motor pe benzina de 258 CP sau unul diesel de 190 CP, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )