Libnet.ro
UNICEF

22:15

Bucuresti: Controale, vineri noapte, n cluburile din Centrul Vechi. Au fost date amenzi de 20.000 de lei

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti: Controale, vineri noapte, n cluburile din Centrul Vechi. Au fost date amenzi de 20.000 de lei

Amenzi in valoare de peste 20. 000 de lei au fost aplicate in mai multe cluburi din zona Centrului Vechi al Capitalei, fiind constatate mai multe nereguli in urma unor controale efectuate in noaptea de vineri spre sambata, au informat reprezentantii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB), citati de Agerpres. continuă pe Hotnews

CONTROALE LA CLUBURILE DIN CENTRUL VECHI: Au fost date amenzi in valoare de peste 20.000 de lei

Controale la cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, in noaptea de vineri spre sambata, fiind date amenzi in valoare de peste 20. 000 de lei.

Controale la cluburile din centrul vechi din Bucuresti. Ce amenzi s-au dat

Peste 80 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, reprezentanti ai ISU Bucuresti - Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor au facut controale la cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, in noaptea de vineri spre sambata, fiind date si amenzi.

Panica in Centrul Vechi. Alerta de incendiu intr-un club

Un apel la 112 a pus pomierii din alerta, dupa ce a inceput sa iasa fum dintr-un club din Centrul Vechi. Atat clientii aflati in interior, cat si personalul au evacuat imediat zona, astfel incat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )