Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bucuresti: Directiile de taxe si impozite vor avea, de sarbatori, program prelungit de lucru cu publicul

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti: Directiile de taxe si impozite vor avea, de sarbatori, program prelungit de lucru cu publicul

Directiile Generale de Impozite si Taxe Locale din sectoarele 1,3 si 4 din Capitala vor avea program prelungit de lucru cu publicul in perioada Sarbatorilor de iarna si in prima parte a lunii ianuarie 2014. Astfel, in sectorul 1 si 3 ghiseele vor fi deschise si in zilele de sambata, iar la sectorul 4 vor avea program prelungit. continuă pe Hotnews

Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sarbatori

Bugetarii vor avea trei zile libere de sarbatori. Este vorba despre 27 si 31 decembrie, precum si de 3 ianuarie, acestea urmand sa fie recuperate ulterior, a anuntat premierul Victor Ponta. in.

Bugetarii vor avea inca trei zile libere: 27, 30 decembrie si 3 ianuarie 2014

Bugetarii vor beneficia de o vacanta prelungita de sarbatori. Guvernul a decis ca zilele de 27 decembrie, 31 decembrie si 3 ianuarie sa fie libere. Acestea vor fi recuperate, a anuntat premierul Victor Ponta.

IATA: Companiile aeriene vor avea profituri record in 2014

Companiile aeriene din intreaga lume vor inregistra profituri cumulate de 12,9 miliarde dolari in acest an, dupa care, in 2014, vor consemna castiguri record de 19,7 miliarde dolari, ca urmare a scaderii costurilor cu combustibilul si a imbunatatirii eficientei, anunta Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni IATA).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )