Libnet.ro
UNICEF

18:15

IN BUCURESTI, ILFOV SI GIURGIU Enel investeste peste 62 milioane lei in retelele de medie si joasa tensiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN BUCURESTI, ILFOV SI GIURGIU Enel investeste peste 62 milioane lei in retelele de medie si joasa tensiune

Distribuitorul de energie Enel-Dis-tributie Muntenia si-a planificat pentru acest an proiecte de investitii in valoare de 62,6 milioane de lei in retelele de medie si joasa tensiune din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, pentru a imbunatati calitatea serviciului de distributie de electricitate si siguranta in alimentare pentru circa 160. 000 de clienti, a anuntat ieri compania printr-un comunicat remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

IN SEDINTA DIN 24 IUNIE Fratii Marcu au vandut actiuni MedLife de peste 14 milioane lei

Fratii Mihai si Nicolae Marcu au vandut fiecare cate un pachet de 221. 400 actiuni MedLife M), la pretul mediu de 32,5 leiunitate, tranzactiile insumand peste 14 milioane lei, informeaza emitentul printr-un raport transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DOCUMENT Licitatia de peste 165 milioane de lei pentru internet wireless in 4.500 de scoli: Dupa Orange, si Huawei acuza nereguli

Licitatia de peste 165 milioane de lei pentru realizarea unei platforme nationale de internet wireless in 4. 500 de scoli, lansata in luna octombrie a anului trecut, este din nou contestata. Dupa plangerea formulata de Orange in luna aprilie, a venit randul chinezilor de la Huawei sa se adreseze Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor CNSC), in conditiile in care ARNIEC, agentia guvernamentala care a lansat licitatia, le-a respins oferta. Vezi in articol ce nereguli acuza Huawei Technologies si cine are cele mai mari sanse sa castige acest proiect.

IN 2019: CICh Navodari estimeaza venituri de peste 25 milioane euro

Combinatul de ingrasaminte Chimice CICh) Navodari Compania estimeaza venituri de peste 25 milioane euro, in 2019. Compania a investit aproape 150. 000 de euro in vehicule electrice pentru transportul angajatilor, renuntand la vehiculele pe baza de combustibil conventional, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )