Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bucuresti: Mai multe ONG-uri organizeaza pe 19 iulie marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti: Mai multe ONG-uri organizeaza pe 19 iulie marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala

Mai multe ONG-uri organizeaza sambata, 19 iulie, incepand cu ora 11, in Bucuresti, marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala. Marsul va avea ca punct de plecare Piata Universitatii zona statui) si se va incheia in Piata Victoriei, respectand urmatorul traseu: Piata Universitatii, Bulevardul Nicolae Balcescu, Strada C. Rosetti, Bulevardul Magheru, Piata Romana, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei. Organizatorii marsului sunt ActiveWatch, OPTAR si ONPHR. continuă pe Hotnews

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1. 00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Legea privind inregistrarea utilizatorilor de cartele prepay si retele Wi-Fi: Noua ONG-uri ii cer presedintelui Basescu sa sesizeze Curtea Constitutionala

Noua organizatii neguvernamentale au atentionat din nou luni, 7 iulie, ca legea privind inregistrarea utilizatorilor de cartele prepay si retele wi-fi ar afecta grav dreptul la viata privata consfintit de Constitutie si au cerut public presedintelui Basescu sa sesize Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la potentiale aspecte de neconstitutionalitate ale acestei legi adoptate de Parlament in aceasta luna. Potrivit acestei legi, de la 1 ianuarie 2015, toti cei care detin cartele prepaid au la dispozitie 12 luni pentru a furniza catre operatorii mobili datele de identificare, altfel serviciile sunt suspendate. In plus, toate persoanele juridice care ofera acces la internet prin retele Wi-Fi, indiferent ca este gratuit sau nu, sunt obligate sa retina datele de identificare ale celor care se conecteaza si sa le pastreze timp de 6 luni. UPDATE 1 Doi deputati, Remus Cernea independent) si Razvan Tanase PSD, membru UNPR) ii cer lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la acest proiect de lege care inseamna un pas inapoi pentru apararea drepturilor si libertatilor individuale in RomaniaUPDATE 2 Alte cinci ONG-uri cer ca legea sa nu fie promulgata si au initiat o miscare de protest in mediul on-line pe Facebook) si pe strada despre care spun ca va dura pana cand Statul Roman va restabili libertatile cetatenesti. Prima actiune de protest va avea loc pe 12 iulie 2014 in fata sediului SRI, colt cu Parlamentul, spre sfarsitul bd. Libertatii.

Premiile Emmy 2014: Urzeala tronurilor, cele mai multe nominalizari. Lista productiilor si actorilor inscrisi in cursa pentru prestigioasele trofee

Academia Internationala de Televiziune, Arte si Stiinte The International Academy of Television Arts Sciences) a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Emmy. Serialul-fenomen Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se bucura de cele mai multe nominalizari 19), inclusiv la categoria Cel mai bun serial drama.

Elvetia interzice importul de porci din mai multe tari europene, printre care si Romania

Elvetia va interzice incepand de miercuri importurile de porci vii si de carne de porc din mai multe tari din Europa, dupa ce mai au fost descoperite recent mai multe cazuri de pesta porcina africana, anunta AFP.

Serialul Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul fantasy Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy, considerate unele dintre cele mai prestigioase distinctii din industria TV, au fost anuntate de actorii Mindy Kaling si Carson Daly, joi, la sediul din Hollywood al Academy of Television Arts Sciences, relateaza Mediafax.

Serialul Urzeala tronurilor, cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy 2014

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy Awards 2014, .

Perchezitii la centrul de transfuzii in Slobozia: Sunt vizate mai multe cadre medicale

Un numar de noua perchezitii au loc, joi dimineata, in judetul Slobozia, una dintre locatiile vizate fiind Centrul de transfuzii, relateaza B1 TV. Sunt vizate mai multe cadre mdecicale din centru. in urma.

Arad: Mai multe strazi si imobile au fost inundate, iar copaci rupti au cazut peste masini, in urma unei furtuni

Mai multe strazi si imobile din Arad au fost inundate, miercuri dupa-amiaza, iar copaci rupti au cazut peste masini, chiar si peste un tramvai, fara a exista raniti, in timp ce zeci de locuitori au sunat la.

A suflat un vant foarte puternic, parca era ciclon. Mai multe case au ramas fara acoperisuri in urma unei vijelii, in Bistrita-Nasaud

Mai multe case din localitatea Salva au ramas, miercuri seara, fara acoperisuri in urma unei vijelii care a smuls copaci din radacina, un plop blocand temporar DN 17 C, drumul care leaga orasul Nasaud de.

Italia: Mai multe strazi din Milano, complet inundate, in urma unei furtuni puternice

Mai multe strazi din Milano au fost complet inuindate, in urma unei furtuni puternice, care s-a abatut asupra regiunilor din nordul Italiei, dupa cum a relatat marti La Repubblica. Autoritatile municipale au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )