Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bucuresti ramane fara curent, in plina epidemie de coronavirus: lista regiunilor afectate din Capitala

Playtech Playtech,
Bucuresti ramane fara curent, in plina epidemie de coronavirus: lista regiunilor afectate din Capitala

La cateva zile dupa o alta intrerupere programata a alimentarii cu energie electrica, mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu vor ramane fara curent. in plina epidemie de coronavirus, Bucurestiul fiind orasul din Romania cu cele mai multe cazuri confirmate, Capitala va ramane fara curent electric. Chiar daca foarte multi oameni au inceput sa . continuă pe Playtech

Violeta Alexandru: Nu suntem in situatia sa inchidem institutiile publice E inadmisibil ca s-au inchis casele de pensii din Bucuresti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, face apel la angajatii institutiilor publice din subordinea ministerului sa nu inchida unitatile, ea spunand ca este inadmisibil sa se inchida casele de pensii, asa cum s-a intamplat in Bucuresti, iar pensionarii sa fie lasati fara pensie in plina epidemie de coronavirus.

Ea este cel mai puternic INFLUENCER din lume! A strans donatii de 3 milioane de euro in mai putin de 24 de ore pentru Italia, in plina epidemie de coronavirus! (FOTO)

A reusit sa stranga nu mai putin de 3 milioane de euro din donatii in mai putin de 24 de ore pentru Italia, dovedind ca este un adevarat lider pe retelele social media. Chiara Ferragni, blogger de moda,.

Lora a plecat intr-o VACANTA EXOTICA, in plina EPIDEMIE DE COVID 19! Nu ma mai intrebati de coronavirus (FOTO, VIDEO)

Lora si-a planificat vacanta cu mult timp inaintea izbucnirii epidemiei de coronavirus, alegand sa se bucure de o escapada in Indonezia, in ciuda extinderii cazurilor persoanelor infectate cu Covid.

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

Ministrul Muncii, catre patroni: Clauza de forta majora trebuie sa fie ultima solutie, salariatii ar ramane fara sprijin

Invocarea clauzelor de forta majora, de catre firmele romanesti, ar trebui sa fie ultima solutie, pentru ca i-ar lasa pe salariati fara niciun sprijin, a atentionat, joi, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in contextul situatiei privind coronavirusul COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,329 seconds )