Libnet.ro
UNICEF

12:45

Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de imbolnaviri Covid-19. Multe cazuri s-au inregistrat si in judetele Maramures si Bacau si Timis

B1 B1,
Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de imbolnaviri Covid-19. Multe cazuri s-au inregistrat si in judetele Maramures si Bacau si Timis

Bucurestiul ramane orasul cu cel mai mare numar de cazuri noi de infectare cu COVID-19, urmat de Maramures, Timis si Bacau, potrivit raportarii transmise sambata, 19 septembrie, de Grupulde Comunicare. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in Romania dupa inregistrarea celui mai mare numar de cazuri COVID-19

Ieri, Romania a inregistrat un numar record de cazuri de COVID-19, motiv de ingrijorare pentru cetateni si autoritati. Este prima oara cand se raporteaza 1. 713 de cazuri noi, iar pronosticurile par sa fie si mai infricosatoare. in cursul serii de ieri, Nelu Tataru a explicat motivul exploziei numarului de cazuri, subliniind faptul ca aceasta zi .

Rares Bogdan: La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani

Rares Bogdan a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL va obtine la alegerile locale din 27 septembrie cel mai mare scor al sau din ultimi 30 de ani si va obtine un numar mai mult decat dublu de consilii judetene. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat insa ca mobilizarea la vot va fi cheia castigarii alegerilor de catre liberali.

Cel mai mare blat din fotbalul romanesc. Lucratura lui Mitica Dragomir. S-a facut 18-0 si rasul Romaniei

Mitica Dragomir si astazi si-aduce aminte decelebrul meci, incheiat cu scor de maidan. Era ultimul joc al sezonului. Echipa de fotbal Scornicesti avea nevoie de o mare victorie pentru a fi promovata in a doua divizie a Romaniei. Spre surprinderea tuturor, o victorie a fost ceea ce au si obtinut, dar cum, aflam imediat. Mitica .

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

Schneider Electric a realizat instalatiile la cel mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei

Schneider Electric Romania a realizat intregul sistem de gestionare a energiei electrice al celui mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei, situat la km 19 al autostrazii A1, depozit mare cat 20 de stadioane de fotbal la un loc, conform unui comunicat trimis redactiei.

Caixabank si Bankia formeaza cel mai mare grup bancar spaniol, cu active de 650 de miliarde de dolari

Consiliile de Administratie ale CaixaBank si Bankia au fost de acord cu fuziunea in urma careia va fi creata cea mai mare banca spaniola, cu active de peste 650 miliarde de dolari, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a exacerbat presiunile pentru indelung asteptata consolidare a sectorului bancar al tarii.

Cel mai scump viraj la stanga

Podul catre nicaieri. Pasajul care se opreste intr-un mal de pamant. Peste 240 de milioane de lei doar ca traficul sa treaca peste soseaua Virtutii si sa nu mai fie un semafor pentru virajul la stanga la intersectia Ciurel. Un proiect pe care primarul Firea il tot anunta a fi gata de prin 2017 si a carui utilitate este cel putin discutabila. Pana cand va fi gata restul proiectului ce presupune o strapungere - un nou bulevard - pana la autostrada A1, podul de la Ciurel va ramane doar cel mai scump viraj la stanga din Romania.

Lovitura data de fratii Dedeman in plina pandemie: cel mai iubit magazin isi arata forta

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj si cel mai mare business dezvoltat de antreprenori romani, inaugureaza pe 18 septembrie cel mai.

Procurorul general din SUA: Lockdown? Cel mai mare abuz de la sclavagism incoace!

Apar tot mai multe voci care acuza o masura imprumutata din China, care nu doar ca n-a rezolvat problema raspandirii virusului, dar a creat si o sumedenie de alte probleme, in frunte cu o criza financiara de proportii.

CIOLOS: Dupa mandatul doamnei Firea, Bucurestiul arata ca un Voluntari mai mare

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos sustine ca, dupa mandatul actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, Bucurestiul arata ca un Voluntari mai mare, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )