Libnet.ro
UNICEF

14:15

Budai: De la 1 ianuarie nu a fost depusa nicio cerere pentru muncitori straini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Budai: De la 1 ianuarie nu a fost depusa nicio cerere pentru muncitori straini

De la 1 ianuarie si pana pe data de 7 mai 2019 nu a fost depusa nicio cerere pentru muncitori din tarile din afara Uniunii Europene, a declarat, marti, ministrul Muncii, Marius Budai. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Muncii: Romania nu a facut inca nicio cerere de muncitori din afara UE. Firmele primesc subventii pentru angajarea ucenicilor

De la 1 ianuarie pana in prezent, tara noastra nu a facut nicio solicitare oficiala de muncitori din afara Uniunii Europene, a declarat marti ministrul Muncii, Marius Budai, dand asigurari ca, incepand din acest an, scolile profesionale vor avea 70. 000 de locuri disponibile. Datele statistice arata insa ca Romania se confrunta cu un deficit de forta de munca de aproximativ 1 milion de persoane.

Corina Cretu: Nu a fost depusa nici pana acum cererea de finantare pentru Podul peste Dunare

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Braila, ca, la Comisia Europeana, nu a fost depusa nici pana in prezent cererea de fi.

SENAT: Au fost depuse patru candidaturi pentru postul de judecator la CCR

Patru candidaturi au fost depuse la Senat pentru postul de judecator la Curtea Constitutionala CCR), respectiv Cristian Deliorga, propus de PSD, Daniel Fenechiu - PNL, Ovidiu Daraban - USR si Gheorghe Iancu, fara sustinerea vreunui grup parlamentar .

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )