Libnet.ro
UNICEF

17:45

Budapesta: Un vas plin cu turisti s-a scufundat in Dunare! Zeci de oameni sunt DATI DISPARUTI (VIDEO)

B1 B1,
Budapesta: Un vas plin cu turisti s-a scufundat in Dunare! Zeci de oameni sunt DATI DISPARUTI (VIDEO)

Cel putin sapte turisti din Coreea de Sud si-au pierdut viata, iar alti 19 sunt dati disparuti, dupa ce un vapor de agrement s-a scufundat in Dunare, la Budapesta. Din cei 33 de oameni aflati la bord, doar. continuă pe B1

7 morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului in Budapesta era furtuna.

Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta FOTO VIDEO

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

VIDEO Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

Sapte turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )