Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bufnitele din Ploiesti, fotbalistii care se antrenau pe intuneric pentru a nu fi spionati. Povestea uneia dintre cele mai vechi echipe de fotbal din Romania

Adevărul Adevărul,
Bufnitele din Ploiesti, fotbalistii care se antrenau pe intuneric pentru a nu fi spionati. Povestea uneia dintre cele mai vechi echipe de fotbal din Romania

Cu mult inainte ca Petrolul sa devina una dintre cele echipele din Romania cu cei mai multi suporteri, un alt club de fotbal facea istorie in Ploiesti. Atletic Club United sau Bufnitele, una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din tara, formata doar din jucatori straini, se antrena pe intuneric pentru ca adversarii sa nu-i spioneze si sa le descifreze jocul. continuă pe Adevărul

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost arestat preventiv

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgente din Ploiesti, a fost arestat preventiv. Alexandru Baloi, managerul spitalului judetean Prahova, a fost prins miercuri, de procurorii DNA in flagrant, in.

Procurorii vor cere arestarea lui Badoi, managerul Spitalului Groazei din Ploiesti

Managerul Spitalului Groazei din Ploiesti a fost scos cu catuse din sediul DNA si dus in arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost audiat pana tarziu in noapte. Anchetatorii l-au prins in.

Managerul spitalului de urgenta din Ploiesti, prins in flagrant cand primea mita 30.000 de lei (VIDEO)

Managerul Spitalului de urgenta din Ploiesti a fost prins in flagrant cand primea mita 30. 000 de lei de la o firma, informeaza B1 TV. Flagrantul a avut loc in zona Pietei Romana. Banii reprezentau spaga.

Perchezitii la Politia Locala din Ploiesti

Procurorii DNA Ploiesti fac, marti dupa-amiaza, perchezitii la sediul Politiei Locale Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, descinderile au loc in dosarul in care fostul director al.

Perchezitii la Politia locala din Ploiesti: Verificarile au legatura cu dosarul in care fostul director al institutiei a fost retinut pentru santaj

Procurorii anticoruptie efectueaza marti mai multe perchezitii la sediul Politiei locale Ploiesti, in dosarul in care este implicat fostul director al institutiei, Cristinel Toader, care a fost retinut anterior.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, ARESTAT, dupa ce a fost prins in timp ce lua spaga. Decizia NU este definitiva

Ion-Alexandru Baloi, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, RETINUT dupa ce a fost prins in timp ce lua spaga

Ion-Alexandru Baloi, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Marturii socante din Spitalul groazei din Ploiesti

Antena 3 a prezentat de nenumarate ori neregulile din spitalul groazei din Ploiesti, asa cum a fost numit chiar de pacienti. Lipsa materialelor, aparatele medicale stricate, mizeria de nedescris, spaga.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 3.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 30.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )