Libnet.ro
UNICEF

13:15

Buget de 2,7 milioane lei pentru inlocuirea echipamentelor uzate din Reteaua de Monitorizare a Calitatii Aerului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buget de 2,7 milioane lei pentru inlocuirea echipamentelor uzate din Reteaua de Monitorizare a Calitatii Aerului

Bugetul alocat in acest an din Fondul de mediu pentru inlocuirea echipamentelor uzate ce alcatuiesc Reteaua Nationala de Monitorizare a Calitatii Aerului RNMCA) se ridica la valoarea de 2,7 milioane de lei, arata datele Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor MMAP). continuă pe Ziarul Bursa

Nextebank ofera 104,5 milioane lei pentru actiunile Carpatica pe care nu le detine

Nextebank ofera 104,5 milioane lei pentru pachetul de 45,21% din Banca Comerciala Carpatica BCC), pe care nu il detine, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Nextebank ofera peste 100 de milioane de lei pentru preluarea actiunilor nedetinute din Banca Carpatica

Nextebank a primit avizul ASF pentru o oferta publica in valoare de 104,5 milioane de lei, pentru preluarea obligatorie a participatiei de 45,21% pe care Nextebank nu o detine din Banca Comerciala Carpatica.

Profitul brut al NN Asigurari de Viata a scazut la 22,8 milioane lei in 2015, dupa o cheltuiala exceptionala de 17,1 milioane lei cu rebranding-ul

NN Asigurari de Viata, liderul pietei locale de asigurari de viata, a inregistrat anul trecut un profit brut de 22,8 milioane de lei, in scadere cu 26,8% fata de un profit brut de 31,18 milioane lei inregistrat in 2014. Asiguratorul a precizat joi ca acest rezultat include o cheltuiala exceptionala de 17,1 milioane lei, realizata in procesul de rebranding al companiei in NN demarat la inceputul anului 2015. Amintim ca ING Asigurari de Viata, ING Pensii si ING Investment Managment si-au schimbat, incepand din luna aprilie 2015, numele si identitatea vizuala in NN, in urma unui proces de rebranding care va costa pana in 10 milioane de euro.

DN73 Brasov-Pitesti va fi reabilitat. CNADNR aloca peste 100 de milioane de lei pentru drumul turistic care duce la Rasnov si Bran

Pentru refacerea DN73 Brasov-Pitesti, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va aloca 111,26 de milioane de lei din bugetul acestui an. Reabilitarea drumului turistic, care duce la Rasnov si Bran, este asteptata de mai multi ani.

Perchezitii in Slatina, la evazionisti. Prejudiciul este estimat la peste 2 milioane lei

Politistii de investigare a criminalitatii economice si ordine publica din cadrul IPJ Olt desfasoara in aceasta dimineata 12 perchezitii in Slatina, la persoane banuite de evaziune fiscala in urma operatiunilor cu metale feroase si neferoase, prejudiciul fiind estimat la peste 2 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2481 seconds )