Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buget 2021. Ce se intampla anul acesta cu sporurile bugetarilor romani

B1 B1,
Buget 2021. Ce se intampla anul acesta cu sporurile bugetarilor romani

Premierul Florin Citu a anuntat ca Legea bugetului pe anul acesta a fost finalizata si va fi facuta publica miercuri dimineata cel tarziu. Pentru ca Romania si-a asumat o tinta de deficit in jur de 7%,. continuă pe B1

Citu explica ce se intampla cu sporurile bugetarilor si cum vor fi ele cuprinse in legea bugetului de stat

Peremierul Florin Citu a explicat luni ce se intampla cu sporurile bugetarilor si cum vor fi ele cuprinse in legea bugetului de stat, propunerea ministerului urmand sa fie publicata marti sau cel mai tarziu miercuri.

Guvernul taie in carne vie sporurile bugetarilor. S-a decis cine vor fi primii afectati

Guvernul incepe sa retuseze veniturile bugetarilor. Vizate sunt sporurile, care fie vor disparea, fie vor fi inghetate. Primii afectati de modificari vor fi angajatii din prefecturi care ar urma sa piarda aproximativ o treime din venit dupa taierea acestor sporuri.

Guvernul Citu se pregateste sa taie din sporurile bugetarilor. Specialist: Vor iesi unii in strada, ca fara ei nu rasare soarele, dar trebuie sa mai spuna cineva Ba, ho, ajunge! (VIDEO)

Guvernul Citu pregateste schimbari majore pentru lefurile bugetarilor. Executivul ar putea stabili luni ce sporuri vor fi eliminate din veniturile angajatilor de la stat, informeaza B1 TV. Premierul Florin Citu.

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021 Nicusor Dan: Anul acesta ne propunem sa facem 53 km

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021, cu un segment de 13 km din Rahova, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Acesta este unul dintre cele cinci tronsoane programate pentru 2021, care insumeaza 53 km, valoarea investitiei fiind de 300 milioane lei, bani de la bugetul local. in paralel, dupa finalizarea licitatiilor, Primaria Capitalei va incepe lucrarile de modernizare si cu cei 300 milioane de euro, bani europeni, insa este putin probabil ca santierele sa inceapa in 2021.

Legea bugetului e gata. Citu: Va fi in dezbatere publica maine sau poimaine. Sporurile bugetarilor, plafonate

Legea bugetului este finalizata si va fi facuta publica marti sau miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat prim-ministrul Florin Citu, care a precizat ca tinta de deficit ramane asumata la 7 - 7,1%.

Raed Arafat: Nu stim daca festivalurile se vor putea tine anul acesta, dar unii organizatori au anuntat deja ca vand bilete. Iar va iesi scandal cine-i va despagubi pe oamenii acestia

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca marile festivaluri organizate in Romania s-ar putea sa nu se poata tine nici in acest an din cauza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )