Libnet.ro
UNICEF

20:30

Buget de 7,2 miliarde de lei, pentru pensiile speciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buget de 7,2 miliarde de lei, pentru pensiile speciale

Bugetul estimat pentru anul in curs, destinat fondurilor aferente pensiilor speciale, este de 7,2 miliarde de lei, iar totalul fondurilor aferente pensiilor de asigurari sociale este de 56,8 miliarde de lei, potrivit datelor existente, ceea ce inseamna ca pensiile speciale reprezinta 13% din fondul de pensii, potrivit unui document obtinut de ziarul BURSA. continuă pe Ziarul Bursa

Profit net de 1,21 miliarde lei, pentru OMV Petrom

OMV Petrom SNP) a inregistrat, in primul trimestru din acest an, un profit net de 1,21 miliarde lei, cu 199% mai mare decat cel raportat in peroada similara a anului trecut, pe fondul cresterii vanzarilor cu 25% si reducerii investitiilor, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Tariceanu anunta sesiunea extraordinara a Parlamentului, dupa ce Guvernul Tudose a adoptat OUG pentru Elcen si pentru pensiile speciale

Sesiunea extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului a fost convocata pentru ziua de marti, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Coalitiei, in care a fost evaluata activitatea Guvernului Tudose.

Dragnea:Pensiile speciale ne costa 6 miliarde de lei. in 3 ani ne puneau serioase probleme

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca pensiile speciale ne costa 6 miliarde de lei in acest an, iar in 2018 ajung la 10 miliarde de lei, urmand ca in 3 ani sa ne puna serioase probleme.

in 2010, CCR a decis ca pensiile speciale pot fi desfiintate. Cu o exceptie!

In perioada in care guvernarea Boc se confrunta cu criza economica, judecatorii de la Curtea Constitutionala au apreciat ca statul are dreptul sa taie pensiile speciale.

Viata de lux. Senatorii au primit diurne de peste 1,1 milioane de lei pentru a veni la munca, in primele cinci luni ale anului

Diurna senatorilor pentru deplasarea la lucrarile Parlamentului insumeaza 1. 892 lei in perioada ianuarie-mai 2017, iar diurna aferenta deplasarilor in circumscriptiile electorale a ajuns la 29. 873 lei pentru aceeasi perioada a anului in curs.

Pensiile speciale ne costa 6 miliarde de lei acum si 10 in 2018

Ordonanta care modifica legea pensiilor speciale va avea ca efect evitarea ca, in 2-3 ani, sistemul bugetar sa fie in dificultatea de a sustine restul pensiilor romanilor, a explicat, ieri seara, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Teodorovici, despre OUG privind pensiile speciale: Cred ca cineva a stiut de la inceput si a premeditat situatia

Modificarea Legii pensiilor speciale pentru politisti, militari si ofiterii din serviciile secrete pare o masura premeditata, cu dedicatie pentru un grup de oameni, a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, presedintele Comisiei pentru buget,.

Parlamentul, convocat marti in sesiune extraordinara, pentru discutarea OUG-urilor privind pensiile speciale si indemnizatiile

Cele doua camere ale Parlamentului vor fi convocate incepand de marti in sesiune extraordinara, pentru a fi introduse pe ordinea de zi Ordonantele de Urgenta adoptate vineri de Guvern, cele.

Sesiune extraordinara la Parlament. Pensiile speciale si majorari salariale pentru politisti, printre subiectele discutate

Deputatii si senatorii se intrunesc in sesiune extraordinara, incepand de marti, pentru a aproba ordonantele de urgenta adoptate de catre Guvern saptamana trecuta referitoare la modificarea modului de calcul al pensiilor militare, plafonarea indemnizatiilor de crestere a copilului si cresterea salariilor politistilor.

Banca Transilvania a contribuit in ultimii 5 ani cu peste 2,1 miliarde de lei- taxe si alte contributii la bugetul de stat / Banca a anuntat pe primele 6 luni un profit net de 496 de milioane de lei

Banca Transilvania a contribuit in ultimii 5 ani cu taxe si alte contributii la bugetul de stat in nume propriu si pentru angajati sau clienti insumand peste 2,1 miliarde de lei, din care 165 milioane lei in primul semestru din 2017, se arata intr-un comunicat de joi al bancii, in care anunta si un profit net de 496 de milioane de lei al bancii si de 513 milioane la nivel de grup financiar in primele 6 luni). Grupul BT a incheiat primul semestru din acest an cu active de 53,4 miliarde lei, din care banca detine 53,2 miliarde lei, mai transmit bancherii clujeni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )