Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce buget aloca romanii pentru concediu si care sunt cele mai vandute destinatii din strainatate in sezonul estival

Adevărul Adevărul,
Ce buget aloca romanii pentru concediu si care sunt cele mai vandute destinatii din strainatate in sezonul estival

Romanii care merg in concedii in strainatate, in aceasta vara, au ales destinatii clasice, insa a crescut in preferinte si o zona turistica noua, dupa cum arata o statistica realizata de Paravion. continuă pe Adevărul

Noile reglementari ale Legii privind indemnizatiile pentru mamici, in dezbatere publica: Care sunt cele mai importante reglementari

Vesti bune pentru mame! Noile reglementari ale Legii privind indemnizatiile pentru femeile care se afla in concediu de crestere a copiilor intra in dezbatere publica. Normele prevad eliminarea mai.

Care sunt cele mai mari probleme ale Bucurestiului, in opinia Gabrielei Firea

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Care sunt cele mai mari probleme din Bucuresti, in opinia lui Daniel Barbu, candidatul ALDE

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Studiu. Doar 11 la suta dintre romani platesc cu cardul. Care sunt cele mai cautate produse

Imensa majoritate a romanilor, adica 89 la suta, continua sa plateasca in numerar produsele sau serviciilor comandate, arata estimarile procesatorului de plati online PayU Romania.

Cat costa o noapte de cazare intr-un castel sau conac din Transilvania si care sunt cele mai cautate de turisti

Demersurile de renovare si reconditionare a castelelor si conacelor din zona Transilvaniei si de transformare a acestora in facilitati turistice a dus la cresterea interesului pentru petrecerea vacantei intr-o astfel de destinatie. O analiza realizata de portalul de calatorii hotelguru. ro arata care sunt cele mai cautate astfel de locuri de cazare din Romania.

Romanii nu vor sti care sunt companiile alimentare care le pun sanatate in pericol. ANSVSA anunta oficial ca nu va publica numele acestora

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVA) a anuntat ca numele companiilor care au primit amenda pentru nereguli privind nerespectarea normelor sanitar- veterinare va.

FOTBAL: CFR Cluj, Petrolul, Rapid Bucuresti si ASA Tg Mures sunt cele patru formatii care au fost depunctate din cauza restantelor financiare

Comisia de Fond a Sistemului National de Licentiere a decis penalizarea pentru sezonul viitor a patru formatii, iar CFR Cluj va incepe competitia in Liga 1 cu 9 puncte. Rapid, ASA Tg. Mures si Petrolul vor fi si depunctate cu cate 6 puncte, cu mentiunea ca gruparea ploiesteana a primit si o penalitate sportiva de 120. 000 de lei.

10 saptamani pana la Olimpiada. Care sunt cele 25 de handbaliste aflate in vederile selectionerului Tomas Ryde

Nationala de handbal feminin s-a reunit marti la Ploiesti, cu un lot largit de 25 de jucatoare, in vederea unui stagiu de pregatire, dar si pentru partidele cu Lituania 1 iunie) si Belarus 5 iunie) din preliminariile Campionatului European din 2016.

Reguli pentru cei care vor sa participe la evenimentul Record pentru Viata

Pentru o cat mai buna desfasurare a intregului eveniment, SERVICIUL DE AMBULANTA BUCURESTI ILFOV SI ASOCIATIA SOCIETATEA DE SALVARE BUCURESTI, in calitate de organizatori, au stabilit urmatoarele reguli privind ac.

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru cluburile care il vor: Uitati de mine. Vreau sa ma retrag de la Real. Raman aici!

Cristiano Ronaldo a vorbit intr-un interviu pentru canalul tv La Sexta despre cariera sa la Real Madrid, dar si despre ceea ce se va intampla la finalul sezonului cu privire la o eventuala prelungire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )