Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce buget va avea Uniunea Europeana in anul 2017: Mai multi bani pentru primirea si integrarea refugiatilor

Hotnews Hotnews,
 Ce buget va avea Uniunea Europeana in anul 2017: Mai multi bani pentru primirea si integrarea refugiatilor

Institutiile competente ale Uniunii Europene au ajuns, joi, la un acord privin bugetul UE pe anul 2017, in urma propunerii Comisiei Europene. continuă pe Hotnews

Angela Merkel sustine ca acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Statele Unite nu mai poate fi semnat

Cancelarul german Angela Merkel a precizat, joi, ca acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Statele Unite TTIP) nu mai poate fi semnat, in conditiile in care presedintele ales Donald Trump a anuntat ca doreste sa aplice o politica protectionista, in mandatul sau,.

Recep Tayyip Erdogan anunta ca Turcia ar putea organiza anul viitor un referendum pe tema negocierilor privind aderarea la Uniunea Europeana

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca Turcia ar putea organiza, anul viitor, un referendum privind negocierile pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, liderul de la Ankara cerand Bruxellesului r.

Ministrul belgian de Interne avertizeaza: Mii de europeni, radicalizati in Siria si Irak, ar putea reveni in Uniunea Europeana

Ministrul belgian de Interne, Jan Jambon, sustine ca mii de europeni care au plecat in Siria si Irak, cu scopul de a deveni membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic, ar putea reveni in Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis in vizita la Cluj: participa la dezbaterea cu tema Uniunea Europeana intre dezintegrare si reformare

Presedintele Romaniei, Klaus Johannis, este prezent la Cluj-Napoca, la dezbaterea despre Uniunea Europeana si contributia Romaniei la consolidarea constructiei europene. Evenimentul are loc la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.

Cum este viata in SINGURA tara care a parasit Uniunea Europeana, si are doar 31 de parlamentari (FOTO)

In timp ce unele tari asteapta cu nerabdare momentul aderariiin Uniunea Europeana, locuitorii acestei zone nici nu vor sa auda de asa ceva. Este singura taradin istorie care a p.

Cum este viata in SINGURA tara care a parasit Uniunea Europeana si are doar 31 de parlamentari (FOTO)

In timp ce unele tari asteapta cu nerabdare momentul aderariiin Uniunea Europeana, locuitorii acestei zone nici nu vor sa auda de asa ceva. Este singura taradin istorie care a p.

Analiza Le Monde: Rezultatele alegerilor din Republica Moldova si Bulgaria reprezinta un esec pentru Uniunea Europeana

Victoria candidatilor pro-rusi Rumen Radev si Igor Dodon la alegerile prezidentiale din Bulgaria si Republica Moldova reprezinta un esec pentru Uniunea Europeana si un semn al scaderii atractivitatii blocului comunitar.

Igor Dodon sustine ca nu va fi un presedinte pro-rus sau pro-european, ci pro-moldav: Toate relatiile cu Uniunea Europeana se pastreaza

Presedintele ales al Republicii Moldova, socialistul prorus Igor Dodon, a precizat, marti, ca relatiile tarii cu Uniunea Europeana nu se vor schimba si ca va pastra relatii bune cu toate statele.

Control la o scoala din Brasov, dupa ce mai multi parinti au sesizat autoritatile ca elevii sunt nevoiti sa invete in frig

Un control efectuat de Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor a avut loc, joi, la Scoala Gimnaziala nr. 3 din Brasov, dupa ce mai multi parinti au reclamat ca elevii invata in frig, la temperaturi ce nu depasesc 10 grade Celsius.

Mai multi militari turci de la baza aeriana NATO din Ramstein cer azil in Germania

Mai multi militari turci au cerut azil in Germania, potrivit presei locale, scrie The Associated Press. Militarii sunt stationati la comandamentul aerian NATO de la Ramstein sud-vest), potrivit DPA. citat de news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )