Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce bugetari vor primi 14 salarii pe an si 5.000 de euro pentru locuinta

Adevărul Adevărul,
Ce bugetari vor primi 14 salarii pe an si 5.000 de euro pentru locuinta

O anumita categorie de bugetari va primi din partea statului 14 salarii pe an, dar si pana la 5. 000 de euro pentru locuinta, in timp ce toate cresterile salariale prevazute in legea salarizarii vor fi implementate din 2020, in loc de 2022. continuă pe Adevărul

Peste 550 de mii de pensionari vor primi cate 600 de lei, in ajun de sarbatori

Persoanele care au o pensie mai mica de 2. 000 de lei vor primi un ajutor financiar unic din partea statului in suma de 600 de lei. Pensionarii vor avea un venit suplimentar in ajunul sarbatorilor de iarna. Respectivul proiect de lege a fost aprobat de Guvern miercuri, 28 noiembrie.

CADOUL oferit de Guvern pentru milioane de PENSIONARI: Cati BANI vor PRIMI in decembrie, cand vine PENSIA

Liderul PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, le-a promis pensionarilor care iau mai putin de 2. 000 de lei pe luna ca vor primi, de sarbatori, un ajutor financiar in valoare de 600 de lei. De acest cadou ar urma sa.

VIDEO Cadoul de sarbatori anuntat de Plahotniuc: Pensionarii vor primi un ajutor de 600 de lei in luna decembrie, iar pensia va fi adusa acasa

Liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a anuntat marti, 27 noiembrie, ca pensionarii care au pensie mai mica de 2. 000 de lei vor primi in luna decembrie curent un ajutor de sarbatori in valoare de 600 de lei. Astfel, sa se bucure de acest venit suplimentar in perioada sarbatorilor de iarna.

PE SCURT TVR - 1 milion de euro pentru recitalurile de la Cerbul de Aur / Pro TV nu a convins statul sa dea bani pentru Las Fierbinti

Televiziunea publica a cheltuit, potrivit Libertatea, un milion de euro pentru recitalurile sustinute la Cerbul de Aur. Tot un milion de euro a incercat si Pro TV sa obtina de la stat pentru sezonul de toamna 2019 al serialului Las Fierbinti, dar, potrivit Profit. ro, nu a reusit.

inca o facilitate pentru bugetari. De ce vor primi 300 de lei lunar

Bugetarii vor primi, incepand cu aceasta luna, o indemnizatie de hrana de 300 de lei lunar, prevazuta in legea salarizarii unitare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )