Libnet.ro
UNICEF

14:00

Bugetarii nu mai intra in somaj tehnic. Ce se intampla cu salariile demnitarilor

Adevărul Adevărul,
Bugetarii nu mai intra in somaj tehnic. Ce se intampla cu salariile demnitarilor

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic, desi cea mai mare parte dintre angajatii statului lucreaza de mai bine de o luna prin rotatie, iar salariile demnitarilor nu vor mai fi taiate in semn de solidaritate asa cum sustinea in urma cu ceva timp premierul Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Doua mii de angajati ai STB intra in somaj tehnic

Doua mii de salariati ai Societatii de Transport Bucuresti STB, fostul RATB) intra in somaj tehnic,.

Tarom trimite 1.112 angajati in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie

Un numar de 1. 112 angajati ai transportatorului aerian national Tarom vor intra in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie, urmand sa beneficieze de o indemnizatie de somaj tehnic de 75% din salariul de baza aferent postului ocupat.

Tarom:1.112 angajati in somaj tehnic incepand din 27 aprilie

112 angajati ai Tarom vor intra in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie.

Tarom: 1.112 angajati in somaj tehnic incepand din 27 aprilie

112 angajati ai Tarom vor intra in somaj tehnic 90 de zile, din 27 aprilie.

Cum pot beneficia pensionarii de somaj tehnic. Care sunt conditiile impuse de lege

Pensionarii care sunt in acelasi timp si angajati ori profesionisti, in perioada starii de urgenta, pot primi, daca raman fara munca, somaj tehnic sau indemnizatie de profesionist. Cum pot beneficia pensionarii de somaj tehnic. Care sunt conditiile impuse de lege in perioada starii de urgenta, pensionarii care sunt in acelasi timp, si angajati ori profesionisti, .

STB trimite in somaj tehnic 2.000 de angajati Badulescu: Nu sunt soferi si vatmani, ci personal de suport

Societatea de Transport Bucuresti va trimite in somaj tehnic circa 2. 000 de angajati din cei 11. 000, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Acesta spune ca masura a fost luata deoarece numarul celor care folosesc transportul public a scazut drastic din cauza instaurarii starii de urgenta. Angajatii trimisi in somaj tehnic nu sunt soferi sau vatmani, ci personal TESA, a explicat Badulescu.

ANOFM: Pentru aprilie, ne asteptam sa fie depuse cereri de somaj tehnic pentru un milion de angajati

Victor Picu, presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), a declarat ca se estimeaza ca pentru luna aprilie vor fi depuse cereri de somaj tehnic pentru un milion de angajati.

Peste 9.000 de oameni au fost trimisi in somaj tehnic in judetul Hunedoara, in aprilie

Peste 9. 000 de oameni au intrat in somaj tehnic in judetul Hunedoara, iar numarul companiilor care au apelat la aceasta masura a crescut vertiginos.

2.000 de angajati ai unei societati din Capitala, trimisi in somaj tehnic

000 de angajati ai unei societati din Capitala au fost trimisi trimisi in somaj tehnic, masura luata pe fondul restrictiilor de trafic impuse de situatia de urgenta, noteaza Hotnews.

MediaSind someaza Realitatea Media sa faca public numarul angajatilor care se afla in somaj tehnic

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind anunta ca a luat act de reactia administratorului special al SC Realitatea Media SA, Genoveva Grigoroscut, publicata de Paginademedia. ro in urma aparitiei comunicatului de presa al organizatiei prin care se semnala faptul ca angajati ai institutiei, aflati in somaj tehnic, lucreaza in regim de voluntariat, fara sa aiba un contract semnat in acest sens, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )