Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori

B1 B1,
Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sarbatori

Guvernul Dancila planuieste sa aprobe in sedinta de joi o hotarare prin care bugetarii sa se poata bucura de mai multe zile libere de sarbatori. Bugetarii oricum vor sta acasa pe 25 si 26 decembrie, 1. continuă pe B1

MEGAVACANTA! Bugetarii vor avea mai multe zile LIBERE de sarbatori

Guvernul Dancila planuieste sa aprobe in sedinta de joi o hotarare prin care bugetarii sa se poata bucura de mai multe zile libere de sarbatori. Bugetarii oricum vor sta acasa pe 25 si 26 decembrie, 1.

Zile libere de sarbatori: Guvernul decide pentru concediul prelungit

Anul acesta a fost suplimentat cu cateva zile libere pana acum. Mai urmeaza alte doua si decizia e la Guvern. Ramane de aflat cum va fi, dar foarte probabil vor trece si aceste doua zile libere. 25 si 26 decembrie, adica prima si a doua zi de Craciun, dar si 1 si 2 ianuarie sunt [] .

Cate zile libere vor fi in 2019? Calendarul sarbatorilor legale

Zile LIBERE 2019. Iata calendarul sarbatorilor legale, valabil incepand de anul viitor: 1 ianuarie marti) Anul Nou 2 ianuarie miercuri) 24 ianuarie joi) Ziua Unirii Principatelor Romaniei 26 aprilie .

Senatorii vor avea acces la dosarul lui Tariceanu

ACTUALIZARE: Tariceanu: Sunt gata sa ma prezint in fata colegilor Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca este gata sa isi prezinte punctul de vedere in plenul Camerei superioare a Parlamentului cu privire la inceperea sau nu, a urmaririi sale penale. ------ Biroul Permanent al Senatului a decis, astazi, ca toti senatorii vor avea acces la dosarul care-l vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu, nu doar cei din Comisia Juridica. De asemenea, s-a decis prelungirea cu zece zile a termenului in care trebuie redactat raportul privind cererea DNA de avizare a urmaririi penale a sefului Senatului, avand in vedere ca sunt peste saptezeci de dosare de studiat, conform News. ro.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanade adevarat cosmar. Totul le merge pe dos!

Trei zodii vor avea o saptamana de cosmar. Nimic nu le merge asa cum ar trebui. Apar tensiuni si probleme. HOROSCOPGEMENI- Apar tensiuni in viata amoroasa. Perioada de confuzie nu a trecut inca,.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamanade cosmar. Totul le merge pe dos!

Trei zodii vor avea o saptamana de cosmar. Nimic nu le merge asa cum ar trebui. Apar tensiuni si probleme. HOROSCOPGEMENI- Apar tensiuni in viata amoroasa. Perioada de confuzie nu a trecut inca,.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Capricornului. Totul le merge perfect

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada excelenta. Totul le merge excelent si au noroc. HOROSCOP TAUR- Esti mai optimista ca niciodata. Desi nu ai avut un.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al Capricornului. Au ghinion pe toate planurile

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada foarte proasta. Au ghinion pe toate planurile. HOROSCOP GEMENI- Ai o multime de trairi si esti mai anxioasa ca.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc pe plan profesional in anul2019

Succesul profesional de anul viitor poate fi tradus printr-un vis de lunga durata devenit realitate pentru cele mai norocoase treizodii ale horoscopului. Taur - Dincolo de.

De anul viitor se introduce ratingul fiscal. Firmele vor fi clasificate A, B si C. Cele din categoria A vor avea anumite facilitati

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, miercuri, ca vor avea loc modificari pe legislatie. El a precizat ca au fost facute cateva amendamente in Parlament la OUG-urile 25 si 89. Astfel, prin una dintre acestea se introduce impartirea firmelor din Romania pe trei criterii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3237 seconds )