Libnet.ro
UNICEF

09:31

Bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale vor fi analizate, marti, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Este prima sedinta la care participa Guvernul Grindeanu

România Liberă România Liberă,
Bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale vor fi analizate, marti, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Este prima sedinta la care participa Guvernul Grindeanu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste, marti, cu scopul de a analiza proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Vineri, presedintele Iohannis a decis convocarea sedintei CSAT, dupa ce Guvernul a trimis proiectul de buget la secretariatul institutiei. continuă pe România Liberă

CSAT s-a reunit pentru a da aviz pe bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit marti, la ora 12. 30, pentru a analiza bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Este prima intalnire fata in fata a.

CSAT a avizat favorabil bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Presedintele Klaus Iohannis: Acest buget prevede o crestere foarte mare a cheltuielilor. Este un buget prea optimist, supraevaluat

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste, marti, cu scopul de a analiza proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Vineri, presedintele Iohannis a decis convocarea sedintei CSAT, dupa ce Guvernul a trimis proiectul de buget la secretariatul institutiei.

Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe 2017 ale institutiilor din domeniul securitatii nationale (VIDEO)

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat favorabil bugetele pe 2017 ale institutiilor din domeniul securitatii nationale, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, la finalul sedintei. Cu toate acestea,.

VIDEO A inceput sedinta CSAT dedicata bugetului institutiilor din domeniul securitatii nationale

La Palatul Cotroceni a inceput la ora 12. 30 sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) dedicata analizarii propunerii de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale.

CSAT a dat aviz pozitiv bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale - surse

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a dat aviz pozitiv bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, potrivit unor surse oficiale. Sedinta s-a incheiat in urma cu putin timp, iar un anunt oficial inca nu a fost facut.

CSAT se reuneste marti pentru a aviza bugetele institutiilor cu atributii in securitatea nationala. Iohannis critica diminuarea lor, Guvernul spune ca nu le va modifica

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste marti, la ora 12. 30, pentru a oferi un aviz consultativ asupra bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, dupa ce Guvernul a cerut, vineri, un punct de vedere. Presedintele Klaus Iohannis a criticat diminuarea bugetelor SRI, SIE, STS si SPP, insa premierul Sorin Grindeanu a spus ca nu vor fi operate modificari.

CSAT se reuneste pentru a aviza bugetele institutiilor cu atributii in securitatea nationala

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste astazi, la ora 12. 30, pentru a oferi un aviz consultativ asupra bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, dupa ce Executivul a cerut, vineri, un punct de vedere.

Iohannis ar putea contesta bugetul pe 2017 la CCR. Primele imagini cu Iohannis si Grindeanu de la sedinta CSAT (VIDEO)

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit marti, la ora 12. 30, pentru a analiza bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Este prima intalnire fata in fata a.

Guvernul se reuneste marti dupa-amiaza pentru adoptarea bugetului de stat, dupa sedinta CSAT

Guvernul urmeaza sa aprobe, marti, in sedinta, proiectul de buget pe anul 2017, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe care presedintele Klaus Iohannis a convocat-o pentru ora 12. 30, pentru a analiza bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Bugetul de stat ar urma sa fie trimis Parlamentului marti dupa-amiaza.

CSAT a avizat favorabil bugetele pe securitatea nationala

ACTUALIZARE 14:25 Iohannis, dupa sedinta CSAT: Acest buget este problematic . ) este supraevaluat fara sa existe o explicatie pertinenta pentru cresterile mari. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca CSAT a dat aviz favorabil proiectului de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Totusi, Iohannis a criticat proiectul general de buget, caracterizandu-l drept problematic, prea optimist si supraevaluat. *ACTUALIZARE 12:50 Sedinta CSAT a inceput .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )