Libnet.ro
UNICEF

08:32

Bugetul pe 2018 a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul pe 2018 a fost adoptat in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament

Proiectul bugetului pe anul 2018 a fost adoptat, astazi, in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament cu 17 voturi pentru si 14 impotriva. continuă pe Ziarul Bursa

Bugetul pe 2018, adoptat in Comisiile reunite de buget-finante

Proiectul bugetului pe anul 2018 a fost adoptat, vineri, in Comisiile reunite de buget-finante din Parlament cu 17 voturi pentru si 14 impotriva, relateaza Agerpres.

Revolta primarilor a dat roade. Comisiile reunite de buget-finante au aprobat cresterea cotelor din impozitul pe venit pentru bugetele locale

Comisiile reunite de buget-finante din Parlament au aprobat un amendament la Legea bugetului de stat pe 2018 cresterea cotelor defalcate din impozitul pe venit care se transfera bugetelor locale de la 71,5% la 100%. Masura este luata pentru a compensa o parte din diminuarea cotei de impozitare a impozitului pe venit de la 16% la 10%.

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat bugetele Ministerului Justitiei, MAE si MAI

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat joi bugetele pentru 2018 ale Ministerului Justitiei, Ministerului Afacerilor Externe MAE) si Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat bugetele a 13 institutii

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat astazi bugetele pentru 13 institutii, printre care Administratia Prezidentiala, Senatul Romaniei si Camera Deputatilor.

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat bugetele a 13 institutii

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat miercuri bugetele pentru 13 institutii, printre care Administratia Prezidentiala, Senatul Romaniei si Camera Deputatilor, anunta News. ro.

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat bugetele a 13 institutii

Comisiile reunite de buget-finante au aprobat miercuri bugetele pentru 13 institutii, printre care Administratia Prezidentiala, Senatul Romaniei si Camera Deputatilor.

O noua tragedie la metrou. Un roman a fost omorat intr-o statie din Bruxelles

Doi romani au fost implicati intr-o altercatie violenta produsa in statia de metrou Bockstael din capitala Belgiei, Bruxelles. Unul dintre acestia a decedat, in timp ce celalalt a ajuns in stare grava la spital.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )