Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bugetul pe 2019, torpilat de salariile bugetarilor si de asistenta sociala

Adevărul Adevărul,
Bugetul pe 2019, torpilat de salariile bugetarilor si de asistenta sociala

Bugetul pe anul 2019 este realizat din nou cum ne-a obisnuit Guvernul: cu accent pe salariile bugetarilor si pe asistenta sociala. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca proiectul va fi aprobat marti in Guvern si trimis in aceeasi zi Parlamentului. Economistii sustin ca cifrele sunt extrem de optimiste. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Guvernul a publicat proiectul de buget pe 2019. Cheltuieli uriase cu asistenta sociala

Ministerul Finantelor a publicat joi seara pe site-ul sau proiectul Bugetului pe 2019. Anul acesta, proiectia bugetara este construita pe un PIB de 1. 500 milioane lei, o tinta de crestere economica de 5,5%, o rata a inflatiei de 2,8% si un deficit bugetar estimat la 2,55% din PIB.

Guvernul a uitat de Autostrada Unirii, in bugetul pe 2019. Declaratie de razboi impotriva Moldovei

Liderul PNL Iasi, deputatul Marius Bodea, sustine ca in proiectul de buget pe anul 2019 nu sunt incluse sumele necesare pentru finalizarea documentatiilor pentru Autostrada Iasi-Targu Mures, precizand ca gestul PSD echivaleaza cu o declaratie de razboi impotriva Moldovei.

Autostrazile n constructie au finantari insuficiente n bugetul pe 2019, sustine Asociatia Pro Infrastructura

O parte din autostrazile in constructie - A10 Sebes - Turda si A3 Campia Turzii - Targu Mures, au o finantare puternic taiata in 2019, potrivit proiectului de buget publicat de Ministerul de Finante, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura. ONG-ul subliniaza ca CNAIR promite finalizarea si inaugurarea celor doua autostrazi in 2019, dar bugetul propus acopera doar o treime pentru A3) / un sfert pentru A10) din cat ar fi nevoie.

Subiectele zilei: Bugetul 2019 continua sa provoace nemultumiri; UE, prea aproape de arsenalul Rusiei

Cat de usor se intra intr-o scoala. in multe scoli din tara poate intra oricine vrea. Nu este niciun lacat la poarta si niciun paznic nu te-ntreaba de sanatate. La balciul ipocriziei politice. Ca lumea libera e in razboi hibrid si inundata de fake news din Rusia, China si din universul islamist, se stie in Europa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )