Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bugetul de investitii al Consiliului Judetean Sibiu pentru 2017 - 48,45 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul de investitii al Consiliului Judetean Sibiu pentru 2017 - 48,45 milioane lei

Reporter: Care este bugetul de investitii pe care Consiliul Judetean Sibiu il are in acest an si care sunt sursele de finantare? Daniela Cimpean: Bugetul de investitii programat pentru anul 2017 este de 48,45 milioane lei, sursele de finantare provenind de la bugetul local si de la cel de stat. Aceasta suma va creste in momentul semnarii contractelor de finantare a proiectelor finantate din fonduri europene. continuă pe Ziarul Bursa

Pe ce se cheltuie BANUL PUBLIC: Masini de LUX pentru sefii Consiliului Judetean Bihor (FOTO)

Apetitul sefilor Consiliului Judetean Bihor pentru tocarea banului public pare de nestavilit. Presedintele CJ Pasztor Sandor a girat o procedura de achizitie cu dedicatie pentru cumpararea a trei.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj cere stare de alerta la Pata Rat

Presedintele Consiliului Judetean Cluj cere instituirea starii de alerta pentru rezolvarea problemei de la Pata Rat deoarece este in pericol atat sanatatea oamenilor cat si centura de ocolire a orasului. El sustine ca problema lacului de levigat lichid toxic care se scurge din groapa de gunoi acum accentuat de incendiul de la Pata Rat, trebuie rezolvata rapid, iar asta nu se poate face in procedura normala.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )