Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bugetul Ministerului Culturii, crestere de 12% in 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul Ministerului Culturii, crestere de 12% in 2021

Bugetul Ministerului Culturii propus pentru anul 2021 va fi cu putin peste 12% mai mare decat cel alocat in 2020, potrivit proiectului Legii bugetului de stat publicat joi. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul de Interne vrea sa acceseze fonduri europene de cinci ori mai mari decat bugetul ministerului

Ministrul de Interne, Lucian Bode, anunta ca isi propune sa creasca de cinci ori bugetul ministerului pe care il conduce prin accesarea de fonduri europene, in conditiile in care peste trei sferturi din bugetul MAI este alocat platii salariilor si pensiilor angajatilor din sistem. El reafirma nevoia de reformare in sistemul public, inclusiv in Ministerul Afacerilor Interne.

Cod rutier 2021. Amenda pentru aceasta greseala banala. Mare atentie, soferi

Noul Cod rutier 2021 aduce modificari, mai ales atunci cand ne deplasam in trafic cu masina personala. Punctul de pensii a fost inghetat la inceput de an. Dar asta nu inseamna ca nu vom scoate bani din buzunar daca nu suntem atenti in trafic. Cod rutier 2021, amenzi daca nu ai masina curata in perioadele .

Cimpeanu, despre bugetul ministerului: Nu am avut ingrijorari ca nu va fi inteleasa la nivelul Guvernului importanta Educatie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca nu a vazut bugetul final alocat ministerului pe care il conduce, insa adauga ca nu a avut niciun moment ingrijorari legate de faptul ca bugetul pentru acest an nu va fi mai mare decat executia bugetara a ministerului pe anul trecut.

Guvernul Citu a stabilit in bugetul pentru 2021 prioritatile pentru investitii. Autostrada Sibiu-Pitesti, cap de lista

Guvernul Florin Citu a crescut bugetul pentru investitii, fata de anul trecut. Anuntul a fost facut de catre premierul PNL in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Victoria. Prioritatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )