Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bugetul Ministerului Economiei, avizat de comisiile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul Ministerului Economiei, avizat de comisiile parlamentare

Bugetul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului pentru 2015 in valoare de 1,533 miliarde de lei) a fost avizat, astazi, de catre Comisiile de specialitate reunite din Camera Deputatilor si Senat, cu 34 de voturi pentru si 2 voturi impotriva, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Bugetul Ministerului Energiei, avizat de comisiile de specialitate din Parlament

Bugetul pe 2015 al Ministerului Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri in valoare de 673 milioane lei) a fost avizat, astazi, cu 37 de voturi pentru, de catre comisiile reunite de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, scriu surse din presa.

Bugetul Ministerului Public, avizat favorabil in comisii

Comisiile juridice din Parlament au avizat favorabil bugetul Ministerului Public pe 2015, de 709 milioane de lei, procurorul general Tiberiu Nitu declarand ca resursele alocate sunt satisfacatoare.

Bugetul de stat, avizat de comisiile parlamentare de buget-finante

Parlamentarii din comisiile de buget-finante au inceput, marti, dezbaterile generale la proiectul bugetului de stat pe 2015, in prezenta secretarului de stat din MFP Daniela Pescaru si in ciuda obiectiilor opozitiei privinvd absenta ministrului Darius Valcov de la sedinta.

Comisiile parlamentare reunite au aprobat bugetul Ministerului Agriculturii

Bugetul suplimentat cu 98 milioane de lei al Ministerului Agriculturii , a fost aprobat de comisiile parlamentare de agricultura, suma urmand sa fie luata de la Ministerul Finantelor.

UPDATE. Au inceput audierile noilor ministri in comisiile parlamentare

Primul ministru care a trecut de testul comisiilor este cel al Economiei si Turismului, Mihai Tudose. Tudose a trecut de Comisiile parlamentare cu 37 de voturi pentru si 7 voturi.

Bugetul Ministerului Public si al Justitiei, aprobat. Cresterea pentru DNA a fost respinsa

Bugetele Ministerului Justitiei si bugetul Ministerului Public pe 2015 au fost aprobate, miercuri, de comisiile reunite de buget din Camera Deputatilor si Senat, amendamentul privind suplimentarea sumelor pentru DNA fiind respins, informeaza Mediafax .

Legea Amnistiei, readusa in discutie la Comisiile parlamentare

Legea Amnistiei a fost readusa in discutie cu ocazia dezbaterilor pe buget in comisiile parlamentare, scriu surse din presa.

incepe audierea ministrilor propusi in comisiile parlamentare

Audierea ministrilor propusi in comisiile parlamentare va incepe luni la ora 12. 00, iar la ora 18, 00 va avea loc sedinta comuna pentru votarea noului Guvern restructurat.

Comisiile parlamentare de specialitate au suplimentat bugetul Ministerului Culturii cu aproximativ 200 milioane lei

Proiectul de buget al Ministerului Culturii a fost avizat, miercuri, de catre comisiile de cultura ale Parlamentului, care l-au suplimentat cu aproximativ 200 milioane lei prin adoptarea mai multor amendamente,.

Bugetul ICCJ, avizat favorabil de comisiile parlamentare

Bugetul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) pe 2015 a primit aviz favorabil astazi din partea Comisiilor juridice ale Parlamentului, pentru suma de 71,515 milioane lei, cu 25,82% mai mica decat cea din 2014 96,412 milioane lei), transmit surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )