Libnet.ro
UNICEF

13:16

Bugetul pentru 2020 ar putea fi discutat, in prima lectura, vineri in Guvern. Orban: in cazul in care e un risc major sa nu fie adoptat pana la 31 decembrie, exista varianta asumarii

Hotnews Hotnews,
 Bugetul pentru 2020 ar putea fi discutat, in prima lectura, vineri in Guvern. Orban: in cazul in care e un risc major sa nu fie adoptat pana la 31 decembrie, exista varianta asumarii

Proiectul de buget pentru 2020 ar putea fi discutat, in prima lectura, intr-o sedinta de Guvern pe care premierul Ludovic Orban ia in calcul sa o convoace vineri. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban va prezenta marti parametrii pe care s-a construit bugetul pentru 2020

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca in sedinta de Guvern de marti premierul va prezenta parametrii pe care s-a construit bugetul de stat pentru anul 2020, dar precizeaza ca se vor respecta toate angajamentele legate de cresterea pensiilor si salariilor. Tot ceea ce inseamna dramuire la maxim a cheltuielilor nu va avea un impact major in privinta bunastarii romanilor, a sus Turcan, precizand ca bugetul se va incadra intr-un deficit de 3,6%, discutat cu Uniunea Europeana. in plus, bugetul va fi prezentat in Parlament pana la finalul anului.

Ludovic Orban: E posibil sa convoc sedinta de Guvern vineri. Vom avea probabil o prima lectura a bugetului

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca este posibil ca vineri sa convoace o sedinta de Guvern pentru o prima lectura a proiectului de buget pe anul viitor, care trebuie insa dezbatut si cu partenerii sociali.

UPDATE Parlamentul israelian aproba in prima lectura organizarea de noi alegeri

Deputatii israelieni si-au dat acordul preliminar miercuri pentru dizolvarea Parlamentului si convocarea de noi alegeri in martie, al treilea scrutin in mai putin de un an, care se anunta ca un nou duel intre premierul Benjamin Netanyahu si rivalul sau Benny Gantz, scrie AFP.

PROIECT MFP PENTRU 2020: Deficit bugetar de 3,6% din PIB

Guvernul estimeaza un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2020, iar cheltuielile de personal la 9,7% din P. , in timp ce pentru anul 2021, soldul bugetar va fi de 3,34% din P. , iar cheltuielile de personal de 9,4% din P. , arata datele publicate, miercuri, pe site-ul Ministerului Finantelor.

Ce masuri pregateste Florin Citu pentru 2020

Majorarea accizei la tigarete, eliminarea mecanismului platii defalcate a TVA, interzicerea cumulului pensiei cu salariul in institutiile publice si asigurarea a 2% din PIB pentru Aparare se numara printre masurile avute in vedere de Ministerul Finantelor Publice la estimarea veniturilor si cheltuielilor bugetare pentru perioada 2020-2022.

Guvernul ngheata punctul de amenda si pentru 2020. Orban: Vom aplica si noi aceasta solutie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, insa modul de calcul, care este raportat la salariul minim pe economie, trebuie schimbat, deoarece nu este o solutie care sa se poata aplica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )