Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bugetul pentru cheltuieli diminuat cu 10 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul pentru cheltuieli diminuat cu 10 milioane de lei

Ministerul Public spune ca la rectificarea bugetara a Guvernului pe acest an creditele bugetare pentru cheltuieli reprezentand bunuri si servicii au fost diminuate cu 10 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

O noua rectificare bugetara la Primaria Capitalei: nca 10 milioane lei pentru biserici si 16 milioane lei pentru doua institutii care fac concerte si evenimente culturale

Bugetul Primariei Capitalei a fost rectificat din nou, cu 64 milioane lei, in sedinta Consiliului General de miercuri. Din aceasta suma, 10 milioane lei vor ajunge la Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, pentru lucrari de reparatii si reabilitare la biserici, o parte monumente istorice, bugetul institutiei in 2018 ajungand la 207 milioane lei.

Ministerul Public: Rectificarea bugetului cu 10 milioane de lei va avea consecinte asupra activitatii unitatilor si structurilor de Parchet

Rectificarea bugetului si diminuarea creditelor bugetare aprobate pentru Ministerul Public pentru acest an cu 10 milioane de lei va avea consecinte asupra activitatii unitatilor si structurilor de Parchet, afirma institutia.

Brasovul cumpara primele autobuze hibrid. Investitia depaseste 10 milioane de lei

Printr-un proiect derulat in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii si Administratiei, Primaria Brasov ar urma sa achizitioneze 12 autobuze electrice hibrid, precum si statii de incarcare pentru acestea.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat o noua majorare de capital de 348 milioane lei la societatile municipale. USR Bucuresti a sesizat Curtea de Conturi si Consiliul Concurentei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri o noua majorare de capital de 348 milioane lei la societatile municipale. Banii merg pentru construirea a 4 parcari parkride - 150 milioane lei, achizitia de panouri publicitare - 8 milioane lei si achizitia de cladiri pentru infiintarea retelei Metropolitane de centre pentru sanatatea femeii Sfanta Agatha si Retelei Metropolitane, Asistenta pentru Seniori - Respect pentru Varsta a treia - 190 milioane lei.

Primarul Gabriela Firea vrea o noua majorare de capital de 348 milioane lei la societatile municipale

Primarul Gabriela Firea vrea o noua majorare de capital de 348 milioane lei la societatile municipale, potrivit unor proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi. Banii merg pentru construirea a 4 parcari parkride - 150 milioane lei, achizitia de panouri publicitare - 8 milioane lei si achizitia de cladiri pentru infiintarea retelei Metropolitane de centre pentru sanatatea femeii Sfanta Agatha si Retelei Metropolitane, Asistenta pentru Seniori - Respect pentru Varsta a treia - 190 milioane lei.

Consiliul General a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru largirea la patru benzi a Prelungirii Ghencea. Investitia se ridica la circa 465 milioane lei / Cnd ar urma sa fie gata lucrarea

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri indicatorii tehnico-economici pentru largirea la patru benzi a strazii Prelungirea Ghencea, intre str. Brasov si Centura Bucuresti. Investitia este estimata la 465 milioane lei, fara TVA, iar proiectul cuprinde largirea strazii la patru benzi, introducerea liniei de tramvai, realizarea unei piste de biciclete, amenajare trotuare, modernizarea sistemului de iluminat, modernizarea si extinderea retelei de apa si canal, dar si construirea unui nod intermodal cu parcare supraetajata la capatul Bulevardului Prelungirea Ghencea, in zona nodului rutier de la Domnesti.

Podul Grant va fi reabilitat. Valoarea investitiei se ridica la circa 52 milioane lei, iar lucrarile trebuie sa fie gata n 2 ani

Consiliul General a aprobat miercuri indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea si consolidarea Podului Grant. Valoarea investitiei se ridica la circa 52,2 milioane lei, iar lucrarile trebuie sa fie gata in 2 ani.

Cei mai buni jucatori de Fortnite se lupta pentru 10 milioane de dolari

Pe 20 septembrie a debutat cea mai importanta competitie de Fortnite pana acum, punandu-se la bataie 10 milioane de dolari. Cei mai buni jucatori de Fortnite din lume se lupta pentru premiile.

MFP a atras, vineri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 580,7 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu maturitatea la 41 de luni, la un randament mediu de 4,22% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat, ieri, 655 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 655 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 67 de luni, la un randament mediu de 4,39% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2455 seconds )