Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bugetul Portugaliei pentru anul 2013, cel mai drastic din ultimii ani: 600.000 de angajati vor fi concediati

B1 B1,
Bugetul Portugaliei pentru anul 2013, cel mai drastic din ultimii ani: 600.000 de angajati vor fi concediati

Bugetul Portugaliei pentru 2013 va fi cel mai drastic din ultimii ani, din cauza conditiilor stricte ale planului de salvare extern, transmite Reuters. Noul buget dat publicitatii de Guvernul de la Lisabona include. continuă pe B1

Ce se va intampla pana in martie cu cel mai dezastruos stat din Europa. Este cel mai drastic final pentru o tara a UE

Ministrul suedez de finante, Anders Borg, a estima ca, dupa toate probabilitatile, Grecia va parasi zona euro in decursul urmatoarelor sase luni, relateaza Reuters. Adresandu-se presei, Borg, aflat la reuniunea.

Gheorghe Ialomitianu (PDL): Depunem saptamana viitoare motiune simpla pe buget, Ponta e cel mai incompetent premier

Fostul ministru de Finante Gheorghe Ialomitianu a anuntat ca PDL va depune, saptamana viitoare, o motiune simpla pe buget, in care cere depunerea bugetului pe 2013 in Parlament pana la 1 noiembrie, el sustinand ca Victor Ponta este cel mai incompetent premier al Romaniei: Cat de incompetent poate fi cineva care face rectificare si se plange apoi ca nu are bani?, a afirmat Ialomitianu, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul central al PDL, potrivit Mediafax.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani, transmite Antena3. ro.

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus, din Mures, care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez.

Randamentul obligatiunilor Greciei, la cel mai redus nivel din ultimul an

Randamentul obligatiunilor Greciei cu maturitatea la zece ani de referinta) a coborat la 17,4% ieri, aces-ta fiind cel mai redus nivel consemnat dupa luna august 2011.

Aurul ofera placeri...in dormitor. Cel mai scump vibrator din lume te face sa uiti de partener

Cel mai scump vibrator din lume este produs de LELO si costa nu mai putin de 15. 000 de dolari bucata. Vibratorul LELO Inez Gold face parte din colectia LELO Luxe si este destinat femeilor unice, conform descrierii.

A fost cel mai sexy barbat de la Hollywood. il mai recunosti?

Matthew McConaughey continua sa piarda din greutate, desi ultima oara cand a fost fotografiat era foarte slab. Acesta a primit in trecut titlul de cel mai sexy barbat din lume, informeaza.

Randamentul obligatiunilor Greciei pe 10 ani a scazut la cel mai redus nivel dupa august 2011.

Randamentul obligatiunilor Greciei pe termen de 10 ani a scazut luni la 17,4%, cel mai redus nivel dupa august 2011, datorita sperantelor investitorilor ca tara va putea sa evite iesirea din zona euro si a asteptarilor ca zona euro sa prelungeasca termenul de rambursare a ajutorului, potrivit Mediafax. Ministrul suedez de Finante a declarat recent ca este probabil ca Grecia sa paraseasca zona euro in urmatoarele sase luni, dar afirmatia a fost contrazisa de omologul sau german Wolfgang .

IMAGINI ISTORICE din timpul razboiului care a ucis 3% din populatia lumii. 70 de milioane de oameni au murit in cel mai mare conflict din istoria omenirii

Al Doilea Razboi Mondial este considerat cel mai mare si mai ucigator conflict armat din istoria omenirii. A fost prima oara cand un numar de descoperiri tehnice noi, incluzand bomba atomica, au fost folosite.

Top 10 companii care au scazut cel mai mult in valoare in 2012: Yahoo, Nokia si Dell, printre companiile care au inregistrat cele mai slabe performante

Conform unei statistici publicata de Interbrand, companie de consultanta din SUA, printre brandurile care au pierdut cel mai mult din valoare in 2012 se regasesc Dell, Yahoo, Nokia si Blackbarry. Potrivit unei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )