Libnet.ro
UNICEF

01:05

BULGARIA: Carantina obligatorie pentru turistii proveniti din tari cu grad ridicat de morbiditate Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BULGARIA: Carantina obligatorie pentru turistii proveniti din tari cu grad ridicat de morbiditate Covid-19

Bulgaria intentioneaza sa ridice de la 1 iunie obligativitatea carantinei timp de 14 zile pentru calatorii veniti din majoritatea tarilor Uniunii Europene, dar nu si pentru cei veniti din tari cu rate ridicate ale morbiditatii, a anuntat vineri o inalta oficialitate bulgara din domeniul sanatatii, transmit Reuters si BTA. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19: Bulgaria elimina de la 1 iunie carantina obligatorie pentru calatorii din majoritatea statelor UE

Bulgaria se numara printre statele care, incepand cu data de 1 iunie, va renunta la plasarea in carantina obligatorie timp de 14 zile a calatorilor din majoritatea statelor Uniunii Europene. Sunt execeptate.

Bulgaria elimina de la 1 iunie carantina obligatorie pentru calatorii din majoritatea statelor UE. Ce pasageri fac exceptie

Bulgaria va renunta, de la 1 iunie, la plasarea in carantina obligatorie timp de 14 zile a calatorilor din majoritatea statelor Uniunii Europene, dar nu si din tarile cu cele mai extinse epidemii de coronavirus, a anuntat vineri guvernul de la Sofia, transmite Reuters.

Bulgaria planuieste sa ridice carantina obligatorie de 14 zile pentru turistii din majoritatea statelor UE Romania se afla printre ele

Bulgaria planuieste sa ridice carantina obligatorie de la 1 iunie pentru turistii din majoritatea statelor UE, dar nu pentru cei care vin din state cu mari epidemii de Covid-19, a spus vineri un oficial al Sanatatii, relateaza Reuters.

Grecia se redeschide pentru turistii romani. Care vor fi conditiile

Grecia a anuntat oficial ca isi redeschide sezonul turistic, inclusiv pentru turistii straini, de la.

Grecia, prima tara europeana care deschide portile pentru turistii chinezi

Grecia a anuntat vineri lista celor 29 de tari din care va accepta turisti incepand cu 15 iunie, cand se vor relua zborurile internationale pe aeroporturile din Atena si Salonic.

Fara cearceafuri pe plaja din 1 iunie. Ce reguli aduce pentru turistii de pe litoralul romanesc noua relaxare de restrictii anuntata de Executivul Romaniei

Plajele din Romania se redeschid, incepand cu 1 iunie, dar relaxarea restrictiilor anuntata de presedintele Klaus Iohannis va aduce o serie de reguli noi menite sa limiteze raspandirea COVID-19 pentru romanii.

Fara cearsafuri pe plaja din 1 iunie. Ce reguli aduce pentru turistii de pe litoralul romanesc noua relaxare de restrictii anuntata de Executivul Romaniei

Plajele din Romania se redeschid, incepand cu 1 iunie, dar relaxarea restrictiilor anuntata de presedintele Klaus Iohannis va aduce o serie de reguli noi menite sa limiteze raspandirea COVID-19 pentru romanii.

Regulile pentru redeschiderea teraselor din 1 iunie, publicate in Monitorul Oficial. Clientii, primiti doar cu rezervare incasarile ar putea scadea cu pana la 80%, sustine un proprietar din Centrul Vechi (VIDEO)

Terasele se redeschid de luni, iar reprezentantii localurilor din Centrul Vechi al Capitalei continua demersurile pentru indeplinirea cerintelor anti-coronavirus. Regulile obligatorii de redeschidere a teraselor au.

Autorizatiile de construire pentru cladiri rezidentiale din aprilie, in contractie cu aproape 40% anan

In luna aprilie 2020, prima luna cu stare de urgenta totala, in intreaga tara s-au eliberat 2. 290 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 29,0% fata de luna martie 2020 si cu 37,5% fata de luna aprilie 2019, au anuntat vineri oficialii Institutului National de Statistica. Cele mai multe autorizatii circa 64%) au fost date in mediul rural. in comunicatul difuzat de statisticieni se mai arata ca pe primele 4 luni din acest an s-au eliberat 10. 935 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 11,4% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )