Libnet.ro
UNICEF

18:00

Bulgaria, care a atins cel mai inalt nivel de CORUPTIE din ultimii 15 ani, cere UE sa renunte la MCV

Antena3 Antena3,
Bulgaria, care a atins cel mai inalt nivel de CORUPTIE din ultimii 15 ani, cere UE sa renunte la MCV

Coruptia din Bulgaria a atins, in 2014, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani in aceasta tara, fenomenul avand ramificatii la cel mai inalt nivel politic, arata un raport realizat de Centrul de Studii. continuă pe Antena3

Studiu: Coruptia in Bulgaria, la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Coruptia a atins, in 2014, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani in Bulgaria, conform unui raport realizat de Centrul de Studii Democratice CSD), informeaza AFP, conform Mediafax.

Inegalitatile dintre saraci si bogati, la CEL MAI RIDICAT nivel din ultimii 30 de ani

Inegalitatea veniturilor dintre saraci si bogati, in cele 34 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare OECD), a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani iar acest lucru.

Un alpinist din Cluj a reusit sa cucereasca Vinson, cel mai inalt varf din Antarctica

Ciprian Patrascu, un alpinist clujean in varsta de 37 ani, a reusit sa cucereasca Varful Vinson 4. 897 de metri), cel mai inalt din Antarctica, unde a fost intr-o expeditie internationala in perioada 22.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru anul viitor, transmite.

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat astazi la 67,35 dolari/baril, cel mai scazut nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce diverse banci si-au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru 2015, informeaza Bloomberg.

FOTO Alpinistul clujean care a cucerit cel mai inalt varf de la Polul Sud

Ciprian Patrascu este primul alpinist clujean care se poate mandri ca a cucerit cel mai inalt varf din Antartica, varful Vinson 4897 metri). Alpinistul a fost, intre 22 noiembrie si 8 decembrie, intr-o expeditie internationala alcatuita din 7 participanti: un nepalez, un canadian, un olandez, un australian, doi americani si un roman.

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Cursul anuntat luni de BNR a crescut cu 1,04 bani, la 4,4419 lei/euro. Acesta este nivelul maxim din ultimele doua saptamani. Un curs mai ridicat a fost inregistrat cel mai recent in 20 noiembrie, la 4,4421.

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a ajuns luni la nivelul de 67,35 de dolari pe baril, cel mai scazut din octombrie 2009 pana in prezent.

Doi montaniarzi din Targoviste au plecat in cucerirea celui mai inalt munte din America de Nord: vulcanul Orizaba

Dupa ce au fluturat steagul Municipiului Targoviste pe cele mai inalte culmi din Europa sau Asia, Geo Badea si Marius Popescu ataca acum si cel mai inalt vulcan din America de Nord. Orizaba este situat in Mexic si poarta numele de muntele stelelor, avand o inaltime de 5636 de metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )