Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bulgaria incearca de aproape trei ani sa obtina extradarea din Serbia a omologului bulgar al lui Sebastian Ghita

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria incearca de aproape trei ani sa obtina extradarea din Serbia a omologului bulgar al lui Sebastian Ghita

In septembrie se implinesc trei ani de cand Bulgaria incearca sa obtina extradarea din Serbia a lui Tzvetan Vasilev, un celebru bancher bulgar acuzat ca ar fi devalizat banca Corpbank, relateaza agentia de presa BTA. Ultimul refuz al autoritatilor sarbe privind extradarea bancherului bulgar s-a inregistrat saptamana trecuta, fiind pentru a treia oara cand magistratii sarbi decid impotriva extradarii. Diferenta intre Sebastian Ghita si Tzvetan Vasilev e ca bancherul bulgar nu a savarsit in Serbia nici o infractiune, asa cum s-a intamplat in cazul lui Ghita, prins cu acte false de politistii sarbi. continuă pe Hotnews

VIDEO Al treilea Paste printre ruine. Manastirea Ratesti este inchisa publicului de trei ani

Pana in urma cu trei ani, Manastirea Ratesti era vizitata in perioada Pestelui de sute de pelerini veniti de pretutindeni. Dupa alunecarile de teren care l-au distrus partial, lacasul monahal este pustiu. Dintr-un fost azil de batrani de peste drum, unde au fost mutate, maicutele privesc cu sufletul sfasiat cum pamantul inghite vatra in care au trait o viata.

Veste buna pentru parinti. Copiii cu varste de pana la trei ani vor fi scutiti de plata intretinerii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de promulgare a legii care ii scuteste pe parinti sa plateasca cheltuielile de intretinere pentru copiii care au sub varsta de trei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )