Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bulgaria intentioneaza sa inceapa campania de vaccinare pe 27 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria intentioneaza sa inceapa campania de vaccinare pe 27 decembrie

Bulgaria intentioneaza sa inceapa pe 27 decembrie campania de vaccinare impotriva COVID-19 in trei mari orase ale tarii, a anuntat duminica inspectorul-sef pentru sanatate bulgar, Anghel Kuncev, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Germania va incepe campania de vaccinare la 27 decembrie

Germania intentioneaza sa lanseze campania de vaccinare contra COVID-19 la 27 decembrie incepand cu caminele de batrani, au facut cunoscut autoritatile germane, relateaza Agerpres.

Dr. Valeriu Gheorghita: Romania poate incepe vaccinarea anti-COVID pe 27 decembrie

Romania este pregatita, in momentul de fata, sa inceapa vaccinarea anti-COVID pe data de 27 decembrie. Anuntul a fost facut de presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea anti-COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghita.

Romania, pregatita sa inceapa vaccinarea anti-COVID in 27 decembrie, alaturi de celelalte state UE

Romania este pregatita sa inceapa vaccinarea anti-COVID in 27 decembrie, alaturi de celelalte state UE, primele vaccinate urmand sa fie cadrele medicale din cele 10 spitale care au fost implicate de la inceput in tratarea pacientilor cu COVID-19, afirma autoritatile. Persoanele vaccinate vor primi o adeverinta care va contine date referitoare la lotul si la seria vaccinului.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii isi schimba viata, Varsatorii au protectie divina

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Adevaruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 21-27 decembrie.

Primul vaccin anti-COVID va fi facut in Romania in 27 decembrie

Primul vaccin anti-COVID in Romania va fi facut in 27 decembrie, cand ar putea ajunge un prim lot, simbolic, de 10. 000 de doze, din care va fi imunizat personalul medical din linia intai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )