Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bulgaria nu mai cere turistilor romani declaratia pe proprie raspundere pentru COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria nu mai cere turistilor romani declaratia pe proprie raspundere pentru COVID-19

Bulgaria nu mai cere turistilor romani declaratia pe proprie raspundere prin care confirmau ca au luat cunostinta si isi asuma riscurile privind imbolnavirea cu COVID-19 si se obligau sa respecte masurile. continuă pe Ziarul Bursa

Turistii romani nu mai au nevoie de declaratie ca sa intre in Bulgaria

Bulgaria nu mai cere turistilor romani declaratia pe proprie raspundere prin care confirmau ca au luat cunostinta ca isi asuma riscurile privind imbolnavirea cu COVID-19 si se obligau sa respecte masurile, a anuntat, joi, Ministerul Afacerilor Externe MAE).

MAE: Bulgaria nu mai cere turistilor romani sa prezinte declaratia pe propria raspundere cu privire la riscurile imbolnavirii cu COVID-19 si respectarea masurilor

Bulgaria relazeaza si mai mult conditiile de intrare in tara pentru cetatenii romani. Dupa ce au anuntat ca nu vom mai avea nevoie de prezentarea unui PCR la granita, joi, sutoritatile de la Sofia.

Drum liber prin Bulgaria. Nu se mai cere declaratia scrisa

Cetatenii romani care intra in Bulgaria nu mai trebuie sa prezinte la frontiera declaratia pe propri.

Bani mai multi pentru romani. Cine beneficiaza de noi sporuri

Veste buna pentru romani! Unii dintre ei vor beneficia de noi sporuri. Despre ce sume e vorba si care este anuntul oficialilor? Sporuri noi pentru romani. Ce categorie va beneficia de mai multi bani Salariile vor fi mai mari incepand cu 30 iulie, conform Legii cu numarul 1572017 ale carei prevederi se aplica din data .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )