Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bulgaria primeste aproape trei milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a lupta impotriva epidemiei de pesta porcina africana

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria primeste aproape trei milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a lupta impotriva epidemiei de pesta porcina africana

Bulgaria va primi de la Uniunea Europeana asistenta financiara in valoare de 2,9 milioane de euro pentru a contracara efectele epidemiei de pesta porcina africana, iar alte 11 milioane de euro sunt asteptate ca ajutor de urgenta pentru despagubiri in cazul focarelor deja eliminate de pesta porcina africana din industria de crestere a porcilor. continuă pe Hotnews

PENTRU LUPTA MPOTRIVA EPIDEMIEI DE PESTA PORCINA AFRICANA: Bulgaria primeste de la UE aproape trei milioane de euro

Bulgaria va primi asistenta financiara in valoare de 2,9 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a contracara efectele epidemiei de pesta porcina africana, s-a stabilit in urma intalnirii de marti ce a avut loc intre comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentelor, Vytenis Andriukaitis, si ministrul bulgar al Agriculturii, Dessislava Taneva, a informat postul national de televiziune BNT), transmit Sofia Globe si Novinite.

UE: Bulgaria primeste trei milioane de euro pentru a lupta impotriva pestei porcine africane

Bulgaria va primi asistenta financiara in valoare de 2,9 milioane de euro de la Uniunea Europeana pe.

Eurobarometru: 60% dintre romani au o imagine buna despre Uniunea Europeana, fata de 44% media europeana

Romania se afla pe locul al doilea, la egalitate cu Portugalia, in ceea ce priveste imaginea pozitiva fata de Uniunea Europeana, potrivit unui nou sondaj Eurobarometru publicat luni. Numarul romanilor care au o imagine buna despre UE este in crestere si peste media europeana - 60%, fata de o medie de 44%.

Serbia, singura tara din Balcanii de Vest care are mai multa incredere in propriul guvern decat in Uniunea Europeana

Potrivit noilor date ale sondajului Eurobarometru de primavara, efectuat in luna iunie a acestui an si publicat in august, Serbia este singura tara din Balcanii de Vest ai carei cetateni au mai multa incredere in guvernul national 41%), decat in Uniunea Europeana 33%).

Eurobarometru: 60% dintre romani au o imagine pozitiva despre UE, iar 52% dintre ei au incredere in Uniunea Europeana

Mai mult de jumatate dintre romani, respectiv 60%, au o imagine pozitiva despre UE, iar 52% dintre ei au incredere in Uniunea Europeana, situandu-se astfel peste media din Uniune, releva datele Eurobarometrului de primavara 2019.

ALIN BURCEA, PARALELA 45: Valoarea voucherelor de vacanta, din primul semestru, a fost de 202 milioane euro

Exista sanse de 50% ca voucherele de vacanta sa nu se mai acorde anul viitor, sustine Alin Burcea Valoarea voucherelor de vacanta, acordate in primele sase luni ale anului, s-a ridicat la 202 milioane euro, a declarat Alin Burcea, proprietarul tour-operatorului Paralela 45, potrivit News. ro. Domnia sa a precizat ca au fost turisti care au cumparat sejururi pe litoralul romanesc inca din octombrie anul trecut.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI Orbis a inregistrat venituri de 155,3 milioane euro

Grupul hotelier Orbis a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, venituri consolidate de 155,3 milioane euro, in crestere cu 4,8%. EBITDA al grupului s-a ridicat la 51 de milioane EUR cu o crestere de 19,3%, potrivit datelor companiei.

Cum a reusit o femeie sa primeasca ilegal aproape 200.000 de lei de la Uniunea Europeana. Procurorii DNA au trimis-o in judecata

Femeia a derulat un proiect finantat din fonduri europene nerambursabile, prin care si-a achizitionat un utilaj in valoare de aproape 200. 000 de lei.

Sky Sports: Paulo Dybala, aproape de Tottenham Juventus a acceptat 70 de milioane de euro

Echipa engleza de fotbal Tottenham Hotspur, finalista editiei trecute de Champions League, a ajuns la un acord cu clubul italian Juventus Torino pentru transferul internationalului argentinian Paulo Dybala la gruparea din Premier League, in schimbul sumei de 70 milioane euro, anunta Sky Sports.

UE: 50 milioane euro pentru populatia afectata de seceta din Cornul Africii

Comisia Europeana a declarat alocarea unei sume suplimentare de 50 de milioane de euro pentru asist.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )