Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bulgaria, tara cu cea mai mica speranta de viata din UE

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria, tara cu cea mai mica speranta de viata din UE

Bulgarii sunt europenii cu cea mai mica speranta de viata - 74,8 ani, arata datele Eurostat pentru 2017, potrivit ziarului Dnevnik, preluat de Rador. continuă pe Hotnews

Bulgaria, tara cu cea mai mica speranta de viata din UE. Care este situatia in Romania

Bulgaria este tara cu cea mai mica speranta de viata - 74,8 ani, arata datele Eurostat pe 2017 citate de HotNews. Este urmata de Letonia 74,9 ani), Romania 75,3) si Lituania 75,8). Cea mai ridicata.

FLORIN DANESCU (ARB): in Romania, intermedierea financiara este cea mai mica din Europa

Intermedierea financiara, in Romania, este cea mai mica din Europa, cu un procentaj de 26% in prezent, fata de 40% in 2009, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), transmite Agerpres.

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

Dambovita, judetul cu cea mai mica rata a mortalitatii in randul copiilor, din Romania

Romania este pe primul loc in uniunea Europeana la mortalitatea infnatila, potrivit unui raport realizat de Salvati Copii Romania si Avocatul Poporului.

Business report: Un pod de 100 de milioane de lei care ar fluidiza traficul in Bucuresti e 96% gata, dar nu poate fi folosit; Romania, a saptea cea mai agresiva scumpire a carburantilor din UE; Bucurestenii traiesc la fel de bine ca berlinezii

Un pod de 100 de milioane de lei care ar fluidiza traficul in Bucuresti e 96% gata, dar nu poate fi folosit. Podul Nicolae Grigorescu, care ar putea fluidiza circulatia in zona de sud, dar. Studiu: 1 sofer din 5 ar alege o masina electrica. Modelele diesel pierd teren. Masinile electrice sunt acum mai atractive decat modelele diesel, reiese dintr-un studiu realizat de britanici. Circa.

Cu cat cresc amenzile de circulatie odata cu salariul minim. Cea mai mare ajunge 22.300 de lei

Amenzile rutiere ar putea creste de la 1 ianuarie 2020 cu 53%, iar cea mai mica contraventie ar putea scoate din buzunarele soferilor 446 de lei. Asta pentru ca valoarea punctului-amenda, care se calculeaza, potrivit Codului rutier, ca 10% din salariul minim brut, creste de la 145 de lei la 223 de lei.

Raport Salvati Copiii: Peste 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, iar Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din UE

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din Uniunea Europena, peste 150. 000 de copii merg seara la culcare flamanzi, iar deprivarea materiala severa in randul copiilor sub 6 ani 21,5%) este cea mai ridicata din UE media este de 5,9%), arata un raport privind drepturile copilului in Romania, realizat de Organizatia Salvati Copiii Romania si Avocatul Poporului. Situatia copilului din Romania ramane una critica, cu peste o treime dintre copii traind sub pragul saraciei si cu un clivaj cronic intre urban si rural in ceea ce priveste drepturile de baza sanatate, educatie, viata, arata raportul.

Oana Zavoranu, actrita din Sacrificiul de la Antena 1, a dat raspunsul la cea mai arzatoare intrebare. Motivul pentru care nu a devenit inca mama

Una din presiunile sociale care la un moment dat apare in viata fiecarui om este aceea care prevede intemeierea unei familii. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, cunoscutii, dar mai ales familia, se intreaba cand va aparea pe lume primul copil. De aceste tipuri de presiuni nu scapa nici Oana Zavoranu. Actrita din .

Romania, a saptea cea mai agresiva scumpire a carburantilor din UE

Un raport al Consiliului Concurentei privind analizele derulate in acest an asupra celor mai importante sectoare din economie arata ca pretul carburantilor s-a scumpit accelerat in tara noastra in raport cu alte state membre ale Uniunii Europene.

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )