Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bullshit. Militieni. Explicatiile ANAF privind controlul la Rise Project, demontate de un fost sef al institutiei

B1 B1,
Bullshit. Militieni. Explicatiile ANAF privind controlul la Rise Project, demontate de un fost sef al institutiei

Inspectorii ANAF au efectuat joi un control inopinant la sediul Rise Project exact in ziua in care jurnalistii acestei publicatii se pregateau sa publice un document DGIPI prin care se aratau. continuă pe B1

Bullshit. Militieni. Explicatiile ANAF privind controlul la Rise Project, demontate de un fost sef al institutiei

Inspectorii ANAF au efectuat joi un control inopinant la sediul Rise Project exact in ziua in care jurnalistii acestei publicatii se pregateau sa publice un document DGIPI prin care se aratau.

Presedintele ANAF despre controlul la Rise Project: Inspectia a avut loc in urma unei analize de risc, dupa depunerea unei sesizari la Directia Antifrauda

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, afirma ca inspectia care a avut loc joi la sediul Rise Project a fost facuta in urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, dupa o sesizare, si ca institutia desfasoara sute de controale, fara legatura cu continutul editorial al unor publicatii, scrie news. ro.

Ministrul Finantelor a cerut ANAF o informare cu privire la controlul la Rise Project

Ministerul Finantelor Publice a cerut ANAF o informare in legatura cu speta prezentata de jurnalisti in spatiul media, cu privire la controlul inopinat al unor inspectori ANAF la redactia Rise Project, dupa ce doi agenti ai Inspectiei Antifrauda de la ANAF au mers joi la organizatia jurnalistica de investigatii Rise Project, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook.

Reactia lui Carmen Dan privind ancheta Rise Project legata de relatia Dragnea- Tel Drum si nota DGIPI (VIDEO)

Ministerul de Interne, Carmen Dan, a reactionat privind ancheta celor de la Rise Project intitulata Serviciul lor secret. Vorbind despre DGIPI, pe care PSD vrea sa il treaca doar in.

Fostul sef ANAF scoate totul la iveala: Controlul ANAF la redactie RISE Project a fost o actiune premeditata

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, reactioneaza in urma controlului inopinat care a fost facut joi la sediul redactiei RISE Project in contextul in care jurnalistii anuntasera publicarea unei.

Deputatul Eugen Tomac il critica dur pe seful PSD, dupa controlul ANAF la redactia Rise Project: Romania se indreapta spre o democratie de tip Erdogan. Dragnea se comporta ca un lider totalitar. incearca sa intimideze presa de opozitie

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, sustine ca actiunea ANAF la redactia publicatiei independente Rise Project dovedeste ca Romania se indreapta spre o democratie originala, de tip Erdogan. Totodata, el l-a acuzat pe seful PSD, Liviu Dragnea, ca s-ar comporta ca un lider totalitar.

Control al inspectorilor ANAF in redactia Rise Project

Inspectori Antifrauda de la ANAF au mers, ieri, in control in redactia Rise Project. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vizat de mai multe anchete ale jurnalistilor Rise, a transmis un comunicat de presa in care sustine ca nu are nicio implicare in actiunea ANAF, ca este indignat de ceea ce se intampla si ca are sentimentul ca se incearca compromiterea sa.

Liviu Dragnea reactioneaza la controlul ANAF de la Rise Project: Sunt indignat. Nu am nicio implicare. Cer ca ministrul de Finante si seful ANAF sa dea explicatii publice

Liviu Dragnea a reactionat printr-un comunicat de presa la controlul unor inspectori ai ANAF la redactia Rise Project, dupa ce postarea jurnalistilor de pe Facebook a devenit virala, in care sustine ca nu are nici o implicare in aceasta descindere si ca este indignat de ceea ce se intampla. Liderul PSD cere explciatii publice de la ministrul de Finante si seful ANAF. In plus, Dragnea afirma ca are sentimentul ca se incearca compromiterea sa.

Ce spune seful ANAF, despre controlul de la Rise Project

Seful ANAF, Bogdan Stan, a declarat vineri, dupa intalnirea cu premierul Mihai Tudose, ca acel control facut de institutia pe care o conduce la Rise Project nu are nicio legatura cu politicieni,.

ANAF, despre controlul la Rise Project: Controalele nu au legatura cu continutul editorial

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a explicat ca inspectia care a avut loc, joi, la sediul Rise Project , a fost facuta in urma unei analize de risc realizate de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, dupa o sesizare si ca institutia desfasoara sute.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )