Libnet.ro
UNICEF

22:16

Buna Vestire sau Blagovestenia, prima dezlegare la peste din postul Pastelui

Adevărul Adevărul,
Buna Vestire sau Blagovestenia, prima dezlegare la peste din postul Pastelui

Buna Vestire sau, popular, Blagovestenia 25 martie), ziua in care Fecioara Maria a primit vestea ca-l va naste pe Hristos de la Arhanghelul Gavriil, este sarbatorita in postul Pastelui, fiind prima in care Biserica acorda dezlegare la peste. continuă pe Adevărul

Buna Vestire: Obiceiurile si traditiile zilei de Blagovestenie

Marti, 25 martie, credinciosii ordotocsi sarbatoresc Buna Vestire sau Blagovestenia. Cei care tin Postul Mare au dezlegare la Peste. In aceasta zi, Fecioara Maria a primit vestea de la Arhanghelului Gavriil.

Romanii sarbatoresc azi Buna Vestire. Vezi ce insemnatate religioasa are, dar si cum au profitat comerciantii de aceasta sarbatoare

Romanii sarbatoresc astazi Buna Vestire. Este ziua in care Arhanghelul Gabriel i-a spus Fecioarei Maria ca il va concepe pe Iisus. Sarbatoarea se tine cu exact noua luni inainte de Craciun, iar credinciosii.

Contador si Froome, prima infruntare directa din 2014

Alberto Contador si Chris Froome, cei doi mari rivali in lupta pentru tricoul galben din Turul Frantei, se infrunta roata la roata incepand de luni in Turul Cataluniei, a treia mare competitie pe etape a inceputului de sezon in ciclism.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )