Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bunastarea romanilor a crescut mai mult decat cea a ungurilor si croatilor, dar mult sub media europeana

Adevărul Adevărul,
Bunastarea romanilor a crescut mai mult decat cea a ungurilor si croatilor, dar mult sub media europeana

Romanii cheltuie pe bunuri si servicii mai mult decat croatii si ungurii, dar mult sub nivelul european, arata datele privind Consumul Individual Efectiv CIE), publicate luni de Eurostat. continuă pe Adevărul

Bunastarea romanilor, mai mare decat cea a ungurilor si croatilor, dar mult sub media europeana

Romanii cheltuie pe bunuri si servicii mai mult decat croatii si ungurii, dar mult sub nivelul european, arata datele privind Consumul Individual Efectiv CIE), publicate luni de Eurostat.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea de Craciun 2018. Zonele unde va fi mai cald decat normalul perioadei

Vremea va fi mai rece decat in mod normal in urmatoarele zile, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile vor creste insa incepand cu data de 21 decembrie, astfel ca de Craciun, vremea va fi apropiata sau chiar usor mai calda decat de normalul perioadei, in anumite zone. Asa arata prognoza pentru intervalul 17-30 decembrie 2018.

iti cade parul mai mult decat in mod normal? Ce este in neregula in corpul tau

Este normal sa pierzi pana la 100 de fire de par pe zi. insa daca observi ca iti cade parul mai mult, trebuie sa-ti faci urgent analizele.

Zborurile spre Statia Spatiala Internationala vor dura mai putin decat cele cu avionul de la Moscova la Bruxelles

Rusia intentioneaza sa transporte cosmonauti si turisti pe Statia Spatiala Internationala ISS) in cadrul unor zboruri ce vor avea durate mai mici decat cele ale unor curse regulate cu avionul intre Moscova si Bruxelles, informeaza DPA.

Romanii au platit cu pana la 15 % mai mult pentru vacanta de Sarbatori; cele mai cautate, statiunile montane autohtone si destinatiile exotice

Romanii au platit cu 10-15% mai mult in acest an pentru vacantele din perioada Sarbatorilor de iarna, cele mai multe cereri fiind pentru statiunile montane autohtone - Sinaia, Poiana Brasov, Busteni si Paltinis, dar si pentru destinatii exotice, precum.

Romania, tara din UE in care preturile au crescut cel mai mult

Romania a avut, in noiembrie, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia si Ungaria, arata datele.

Romania, destinatie pentru turismul de afaceri: Numarul turistilor straini a crescut in primele noua luni, majoritatea venind pentru afaceri, congrese si targuri

Numarul turistilor straini sositi in primele noua luni, in Romania, a fost de 2,21 milioane, iar acestia au cheltuit 5,24 miliarde lei 1,12 miliarde de euro), cu 12% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Ce este energia banilor si cum ii putem castiga fara sa devenim sclavii lor: Cu cat ii iubesti mai mult, cu atat vor fugi mai puternic de tine

Banii reprezinta una dintre cele mai importante preocupari pentru majoritatea dintre noi si tocmai de aceea este foarte important cum ne raportam la acestia, astfel incat sa avem viata pe care ne-o dorim fara dezechilibrele mentale, emotionale si fizice pe care le atrag de obicei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )