Libnet.ro
UNICEF

13:30

BUNDESBANK: Economia germana ar putea intra in recesiune in T3

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BUNDESBANK: Economia germana ar putea intra in recesiune in T3

Banca centrala a Germaniei Bundesbank) a avertizat, luni, ca prima economie a Europei ar putea sa intre in recesiune in trimestrul al treilea, ca urmare a unei contractii semnificative a productiei industriale, afectata de tensiunile comerciale internationale, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Germania: posibila recesiune in trimestrul III (Bundesbank)

Economia germana ar putea intra in recesiune in trimestrul al treilea, a avertizat luni banca centrala nationala, citata de AFP.

Banca Centrala Europeana si-a inchis unul dintre site-uri in urma unui atac cibernetic

Banca Centrala Europeana BCE) si-a inchis unul dintre site-uri, dupa ce acesta a fost vizat intr-un atac cibernetic, se arata intr-un comunicat publicat joi de institutie, relateaza Mediafax citansd site-ul Politico. eu. Site-ul vizat este cel care se ocupa de Dictionarul privind raportarea integrata BIRD).

Alerta:Germania si Statele Unite vor intra in recesiune

Doua dintre cele mai mari economii la nivel mondial vor intra in recesiune, Germania in trimestru al treilea din acest an, iar Statele Unite in 2020, cel tarziu anul 2021, dupa cum avertizeaza chiar Banca centrala a Germaniei, respectiv majoritatea economistilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )