Libnet.ro
UNICEF

19:45

Bunuri ale lui Sorin Ovidiu Vintu, vandute de Fisc pentru aproape 20 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Bunuri ale lui Sorin Ovidiu Vintu, vandute de Fisc pentru aproape 20 milioane lei

Pretul obtinut de ANAF pentru Complexul Lebada de la Crisan si Complexul Sulina este cu aproape 8 milioane lei mai mare decat cel prevazut in anuntul de organizare a licitatiei. Nu a fost insa valorificata si proprietatea de la Mihailesti scoasa la vanzae cu un pret de 282. 319 lei, fara TVA. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Sorin Ovidiu Vintu: ANAF a reusit sa vanda doua proprietati ale afaceristului! Ce suma a recuperat

ANAF a reusit sa vanda joi proprietatile lui Sorin Ovidiu Vintu de la Sulina si de la Crisan, obtinand 19,56 milioane de lei. Nu a fost insa valorificata si proprietatea de la Mihai.

ANAF a reusit sa vanda proprietatile lui Sorin Ovidiu Vintu de la Sulina si Crisan

ANAF a reusit sa vanda joi proprietatile lui Sorin Ovidiu Vintu de la Sulina si de la Crisan, obtinand 19,56 milioane de lei. Nu a fost insa valorificata si proprietatea de la Mihailesti scoasa la vanzae cu un pret de 282. 319 lei, fara TVA, potrivit unui comunicat de presa.

Joi au loc licitatiile pentru proprietatile lui Sorin Ovidiu Vintu

ANAF organizeaza joi licitatiile pentru vanzarea unor proprietati detinute de Sorin Ovidiu Vintu si puse sub sechestru in dosarul FNI, in care omul de afaceri a fost condamnat la 8 ani de inchisoare si la confiscarea a 13 milioane de dolari.

Astazi au loc licitatiile pentru proprietatile lui Sorin Ovidiu Vintu

ANAF organizeaza joi licitatiile pentru vanzarea unor proprietati detinute de Sorin Ovidiu Vintu si puse sub sehestru in dosarul FNI, in care omul de afaceri a fost condamnat la 8 ani de inchisoare si la confiscarea a 13 milioane de dolari, potrivit News. ro.

Suma fabuloasa obtinuta de ANAF dupa ce a vandut proprietatile lui Sorin Ovidiu Vantu

Lovitura dura pentru omul de afaceri, Sorin Ovidiu Vantu. Statul i-a vandut omului de afaceri doua dintre cele mai valoroase hoteluri ale acestuia. Este vorba de doua obiective turistice din Delta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )