Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bunuri contrafacute in valoare de peste 1,1 milioane lei, confiscate in Portul Constanta

B1 B1,
Bunuri contrafacute in valoare de peste 1,1 milioane lei, confiscate in Portul Constanta

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au gasit, intr-un container sosit din China, bunuri contrafacute in valoare de peste 1,1 milioane lei. Un cetatean roman este cercetat penal pentru. continuă pe B1

Bunuri contrafacute in valoare de peste 1.165.000 lei, confiscate in Portul Constanta Sud Agigea

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii .

SUPLIMENT GAMBLING LA 28 IUNIE 2019 Taxele platite de operatorii din gambling - peste 894 milioane lei

Totalul taxelor platite de operatorii de jocuri de noroc, la 28 iunie 2019, se ridica la peste 894 milioa-ne lei, din care contravaloarea taxelor pentru jocurile de noroc 844, 47 milioane, dupa cum ne-au transmis reprezentantii ANAF.

SUPLIMENT GAMBLING CU 15,88% MAI MULT DECAT IN 2017 Profitul brut al Loteriei Romane - aproape 119 milioane lei, in 2018

Loteria Romana a inregistrat, anul trecut, venituri totale de peste 1,07 miliarde lei, ceea ce reprezinta o crestere de 5,61% fata de veniturile totale bugetate si de 17,08% comparativ cu veniturile totale inregistrate in 2017. Profitul brut inregistrat in 2018 a depasit 118,8 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere de 41,68% in comparatie cu valoarea bugetata si de 15,88% fata de profitul brut inregistrat in anul anterior.

Metallica a donat peste 1,5 milioane de euro pe parcursul a 25 de concerte sustinute in Europa

Trupa americana Metallica a donat pentru initiative caritabile peste 1,5 milioane de euro pe parcursul a 25 de concerte sustinute in Europa. Multumim mult tuturor celor care au participat la un concert.

Licitatie de peste 643 milioane de lei pentru modernizarea Sectorului 4: Se vor pune in functiune sute de fantani cu ratoi, lupi, ursuleti, cai si ingerasi

Un numar maxim de 380 de fantani arteziene cu ratoi, cai, ingerasi, lupi, ursuleti etc. ar putea fi puse in functiune in urmatorii patru ani in Sectorul 4 din Bucuresti. Masura apare in documentatia unei licitatii lansate recent de primaria condusa de PSD-istul Daniel Baluta. Institutia vrea sa incheie un acord cadru pe patru ani pentru amenajarea, intretinerea, extinderea si modernizarea domeniului public din Sectorul 4, contract in valoare estimata la peste 643,6 milioane de lei, finantat din bani publici.

BVB Lichiditate de 57 milioane lei, peste media anului

Anca Paltineanu, Tradeville: Indicii BVB au avut o evolutie in general pozitiva, asemanatoare cu cea din principalele burse europene Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat un rulaj de 57,53 milioane de lei, in sedinta de tranzactionare de ieri, peste media zilnica a acestui an, de 42,45 milioane de lei.

Sebesul va avea, in sfarsit, un sistem de monitorizare a calitatii aerului. Primaria a finalizat licitatia si va plati peste 1,3 milioane de lei unei firme din Bucuresti

Primaria municipiului Sebes a finalizat procedura de achizitie publica a unui Sistem automat de masurare, monitorizare si informare a calitatii aerului.

Guvernul construieste o sala de sport in comuna timiseana Sag. Investitia se ridica la 6,5 milioane de lei

Valoarea investitiei este de aproximativ 6,5 milioane lei, suma fiind asigurata integral de la bugetulMinisterul Dezvoltarii si Administratiei Publice.

Facebook, implicat intr-un nou scandal mondial! Peste 400 de milioane de numere de telefon au fost facute publice

Facebook este implicat intr-un nou scandal mondial pentru o noua scurgere de informatii. Peste 400 de milioane denumere de telefon din baza de date a companiei au fost publicate online, incidentul fiind.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )