Libnet.ro
UNICEF

13:30

Burghezia angoasata si arta la Golden Globes

Adevărul Adevărul,
Burghezia angoasata si arta la Golden Globes

Filmele nominalizate sunt un exemplu nefericit al dificultatilor noastre politice. Nu ma refer la cum sa ne conducem tarile, ci la cum intelegem lumea in care traim. Nici un film popular nu a fost nominalizat, ceea ce este ciudat, desi poate necesar intr-o democratie. Nici unul dintre filmele nominalizate nu este o capodopera. Vrem ceva mai serios decat popularitatea, mai putin schimbator, dar nu stim ce. continuă pe Adevărul

Boyhood, The Affair, Transparent, Julianne Moore si Kevin Spacey- printre marii castigatori ai Golden Globes 2015

Editia cu numarul 72 a premiilor Golden Globe a avut loc aseara la Los Angeles si nu a fost lipsita de surprize. Daca la categoria filmelor Boyhood a dominat si a castigat nu mai putin de trei trofee principale, iata ca marile surprize au avut loc atunci s-au decernat premiile la categoria seriale tv.

Cele mai reusite coafuri si machiaje la Golden Globes 2015!

Buclele lejere, machiajul tip smokey eyes si buzele pictate in nuanyte de rosu aprins au fost cele care au dominat covorul rosu de la Globurile de Aur 205, in materie de coafura si machiaj! .

HOT la peste 40 de ani! Ele sunt frumusetile care au facut senzatie la Golden Globes!

Fie ca vorbim despre Helen Mirren, Jane Fonda, Jennifer Lopez sau Catherine Jones, iata care sunt divele trecute de 40 de ani care au reusit sa atraga toate privirile la Globurile de Aur 2015 cu tinute impecabile si siluete perfecte! .

Cum s-au imbracat vedetele la Golden Globes 2015

De la Jennifer Lopez, Lupita Nyongo sau Conchita Wurst si pana la Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ori Keira Knightley, iata ce tinute au afisat starurile pe covorul rosu al Globurilor de Aur 2015! .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )