Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bursa americana: Dow Jones la cea mai mare cota din 2007, Nasdaq din 2000

Hotnews Hotnews,
Bursa americana: Dow Jones la cea mai mare cota din 2007, Nasdaq din 2000

Wall Street si-a continuat cresterea si in sedinta de vineri pe fondul masurilor fara precedent in sprijinul economiei SUA anuntate de catre Rezerva Federala a SUA Fed): Dow Jones a castigat 0,39% si urca la cea mai inalta cota din 2007, iar Nasdaq urca cu 0,89%. continuă pe Hotnews

Cezar Preda: Am fost si buni, ne-am facut si de ras;Cea mai mare greseala a PDL a fost ...

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a comunicat decat cu Talmaceanu care dansa si cu alti doi-trei care-si treceau mana prin par, potrivit Mediafax. Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Am guvernat Romania. Am facut-o cu mari greseli, cea mai mare greseala e in comunicare. De patru ani n-am comunicat decat cu Talmacean .

Cezar Preda: Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Cea mai mare greseala a PDL a fost in comunicare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, la o intalnire a tinererilor demicrat-liberali ca cea cea mai mare greseala facuta de PDLin timpul guvernarii a fost legata de comunicare,.

S-a amenajat cel mai mare showroom de mobilier din Transilvania

ERA Park Oradea devine cea mai mare destinatie de mobilier si decoratiuni din Nord - Vestul tarii dupa ce inaugureaza un spatiu de 15. 000 metri patrati, se transmite intr-un comunicat de presa.

Income Magazine: Povestea de succes a romanului care detine cea mai mare ferma de struti din tara

Astazi avem o poveste de succes a unui roman care a stiut sa profite din plin de fondurile europene. El a pus pe picioare, niste picioare cu adevarat lungi) un business pe care unii l-ar numi exotic. Vorbim despre.

Cea mai mare tranzactie a Marii Britanii: Casa fostului premier libanez Rafiq Hariri, scoasa la vanzare pentru 300 de milioane de lire sterline

Resedinta din Londra a fostului premier libanez Rafiq Hariri a fost scoasa la vanzare pentru suma de 300 de milioane de lire sterline, infomeaza The Telegraph. Analistii britanici sunt de parere ca aceasta va fi.

Compania Prodlacta din Brasov, pe punctul de a fi preluata de JLC, cea mai mare firma de lactate din Republica Moldova

Compania Prodlacta din Brasov este pe punctul de a fi preluata de grupul JLC din Republica Moldova, dupa ce creditorii au acceptat planul de reorganizare al producatorului de lactate propus de cele trei societati.

Vineri s-ar putea ca operatorii sa nu mai calce pragul ANCOM pentru cea mai mare licitatie de telefonie mobila din istorie

Pentru cine nu a parcurs cele 134 de pagini din caietul de sarcini al celei mai mari licitatii de telefonie mobila din istorie care se desfasoara in prezent este greu sa inteleaga ce inseamna anuntul de marti al autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM), scrie Adrian Vasilache pe blogul sau. Este un esec pentru stat ca s-a incheiat faza rundelor primare doar trei) in conditiile in care cererea nu mai depaseste oferta in niciuna dintre benzile disponibile? Ce inseamna ca vineri, 14 septembrie, se organizeaza una din cele maxim doua runde suplimentare posibile, intrucat exista blocuri de frecvente neadjudecate? De ce nu s-au adjudecat pana acum?.

Care este cea mai mai greseala facuta de pedelisti potrivit liderilor partidului

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a.

Cel mai mare protest din ultimii 35 de ani. 1,5 milioane de oameni au manifestat la Barcelona pentru independenta Cataloniei

Un milion 500. 000 de oameni au manifestat la Barcelona, pentru independenta Cataloniei, marea provincie din nord-estul Spaniei. A fost cea mai mare manifestatie din oras de la cea din 1977, cand s-a cerut autonomia.

Dolarul a inregistrat cea mai puternica scadere din ultimele 11 luni fata de euro

Dolarul a inregistrat cea mai puternica scadere din ultimele 11 luni fata de euro, dupa ce Fed a anuntat ca va incepe a treia runda de achizitii de active pentru a stimula economia, care tinde sa devalorizeze monedam transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )