Libnet.ro
UNICEF

11:45

Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al. continuă pe Wall-Street Ro

Bursa din Elvetia a inchis cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani. Indicii europeni au crescut

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat.

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

Catalin Striblea: in loc de pacte, noi avem pacate. in tara asta pericolele nu vin din afara, cel mai mare pericol suntem noi

La Palatul Cotroceni a fost semnat, marti dimineata, acordul politic privind bugetul Apararii Nationale. Presedintele Klaus Iohannis si partidele politice au ajuns la un consens pentru ca, pana in 2017,.

Numarul sinuciderilor din 2014, cel mai mic din ultimii 17 ani

Numarul sinuciderilor a scazut in Japonia cu 7% anul trecut, pana la 25. 374 de cazuri, cel mai redus nivel din 1997, informeaza un raport preliminar al Agentiei Nationale de Politie publicat ieri, transmite DPA.

FOTO. Unde se va construi si cum va arata cel mai mare pod rutier din lume

Cel mai mare pod rutier din lume se va construi in Turcia peste stramtoarea Bosfor si va avea o lungime totala de 2,1 kilometri si o latime de 59 de metri, informeaza Mediafax.

Investitiile straine au crescut la 11 luni cu 60%, la 2,12 mld. euro; noiembrie, cel mai mare nivel

Investitiile straine directe au crescut in primele 11 luni cu 60%, la 2,12 miliarde euro, dupa ce in noiembrie au fost atrase 531 milioane euro, cel mai mare nivel atins anul trecut, urmat de cel din mai, de 306 milioane euro, arata datele transmise de.

Investitiile straine au crescut la 11 luni cu 11%, la 2,12 mld. euro; noiembrie, cel mai mare nivel

Investitiile straine directe au crescut in primele 11 luni cu 11%, la 2,12 miliarde euro, dupa ce in noiembrie au fost atrase 531 milioane euro, cel mai mare nivel atins anul trecut, urmat de cel din mai, de 306 milioane euro, arata datele transmise de.

Islanda ofera un spectacol rar. Cel mai mare camp de lava din ultimii 200 de ani, acopera o suprafata mai mare decat Manhattan (VIDEO)

Rauri de foc si gheata au inceput sa curga intr-un val de lava care coboara neincetat de pe marginea vulcanului Holuhraun, pe o suprafata mai mare decat insula Manhattan, odata cu eruptia cea mai.

Performata isorica in SUA: Doi alpinisti au escaladat monolitului de granit El Capitan, cel mai mare din lume, fara mijloace artificiale (VIDEO)

Cea mai grea ruta a monolitului de granit El Capitan din parcul national Yosemite SUA) a fost escaladata in premiera de doi alpinisti care nu au utilizat mijloace artificiale, ci doar corzi si hamuri, informeaza.

Performanta isorica in SUA: Doi alpinisti au escaladat monolitului de granit El Capitan, cel mai mare din lume, fara mijloace artificiale (VIDEO)

Cea mai grea ruta a monolitului de granit El Capitan din parcul national Yosemite SUA) a fost escaladata in premiera de doi alpinisti care nu au utilizat mijloace artificiale, ci doar corzi si hamuri, informeaza.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )