Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bursa din Londra deschide un centru de servicii in Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Londra deschide un centru de servicii in Bucuresti

London Stock Exchange Group LSEG) a anuntat, astazi, ca va deschide un centru de servicii pentru afaceri in capitala Romaniei, Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa din Londra vine in Bucuresti pentru mana de lucru ieftina in centrul de servicii. Romania, complementara Columbiei si Sri Lanka

London Stock Exchange Group LSEG) a anuntat ca va deschide un centru de servicii pentru afaceri in Bucuresti, noul centru urmand sa angajeze personal din compania de servicii comune a Grupului, Business Services Ltd BSL).

Grupul care detine Bursa de la Londra si deschide birou de suport la Bucuresti - anunt oficial

London Stock Exchange Group LSEG), care opereaza Bursa de la Londra, cea mai mare din Europa, a anuntat miercuri ca urmeaza sa-si infiinteze, la Bucuresti, un nou centru de servicii pentru afaceri, unde intentioneaza sa angajeze profesionisti calificati intr-o gama de tehnologii, servicii de date si roluri de functii corporative.

Misterul cetii ucigase din Londra a fost rezolvat dupa 60 de ani

In anul 1952 strazile Londrei au fost invaluite intr-o ceata densa, aceasta fiind cea mai grava poluare atmosferica din istoria Europei. Misterul aparitiei acestei ceti a fost rezolvat in zilele noastre, 60.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )