Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bursa a inchis in crestere, cu cel mai ridicat rulaj al saptamanii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa a inchis in crestere, cu cel mai ridicat rulaj al saptamanii

Investitorii au devenit vineri mai activi si au urcat rulajul la cel mai ridicat nivel al saptamanii, cu o contributie mai importanta din partea actiunilor BRD - Groupe Societe Generale, care au asigurat 30% din lichiditate si au sustinut evolutia pozitiva a pietei cu un avans de 2,3%. continuă pe Ziarul Bursa

Rezervele de aur ale Ucrainei - la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rezervele de aur ale Ucrainei au scazut, in octombrie, pana la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, in conditiile in care Rusia a facut achizitii care i-au dus detinerile de profil la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii.

EIU: Singapore - cel mai bun loc din lume pentru afaceri

Singapore este din nou cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, datorita economiei sale eficiente si deschise, arata un studiu realizat de Economist Intelligence Unit EIU), transmit site-ul hirunews. lk si BBC, conform Agerpres.

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre militarii morti in tragedia aviatica de la Sibiu: Cel mai bun om de pe lumea asta. Pentru noi a fost mai ceva ca un parinte

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre cei opt militari care au murit in accidentul aviatic din judetul Sibiu, de vineri, 21 noiembrie, spune ca oricine din comuna Taga judetul Cluj) e intrebat despre militar va spune doar lucruri frumoase. Dorin Fodor avea 43 de ani, era casatorit si a lasat in urma doi baieti. Cel mai mare este in clasa a VI-a, iar cel mic, in a II-a.

Gala WALL-STREET.RO 2014: Abris Capital Partners, desemnat cel mai dinamic investitor

Fondul de private equity Abris Capital Partners a fost desemnat Cel mai dinamic investitor, la GALA WALL-STREET. RO cu tema Inovatia in business, organizata in luni seara la Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

Cel mai puternic cutremur al deceniului. Locuitorii de la blocuri au fugit in tocul usii de frica: Tremurau paharele-n vitrina

Sambata seara judetul Botosani a fost lovit de unda de soc a unui cutremur. Desi totul a durat doar cateva secunde, oamenii s-au speriat. Dealtfel este cel mai puternic cutremur care s-a simtit la Botosani in ultimii 10 ani.

VIDEO Barcelona - Sevilla 5-1/ Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division

FC Barcelona a castigat categoric, scor 5-1, partida cu Sevilla, iar Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori. Cu aceste goluri, argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division, depasindu-l pe Telmo Zarra. Messi a ajuns la cota 253 de goluri in prima liga de fotbal din Spania.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Primerei Division

Lionel Messi a devenit, sambata, cel mai bun marcator din intreaga istorie a campionatului spaniol Primera Division dupa ce a reusit un hattrick in partida cu FC Sevilla.

Bilant Black Friday la eMag: cel mai scump produs vandut vreodata online

EMag , cel mai important retailer online din Romania, a vandut in primele noua ore ale zilei de Black Friday 2014, 420. 000 de produse in valoare totala de 145 de milioane de lei, printre care si cel mai scump produs vandut vreodata online - un.

Un copil de cinci ani a trecut testul Microsoft, devenind cel mai tanar specialist in IT din lume

Ayan Qureshi, un copil de cinci ani din Coventry, Marea Britanie, este cel mai tanar specialist certificat Microsoft, dupa ce a trecut examenul organizat de companie, scrie wired. com. Atunci cand a ajuns in sala de.

Gabriela Firea despre cel mai recent mesaj al lui Gunter Krichbaum: Toti politicienii de inalt rang au datoria sa se informeze corect inainte de a lansa astfel de afirmatii si sa nu-si bazeze opiniile strict pe afinitati in cadrul familiilor politice eur

Purtatorul de cuvant al PSD, senatoarea Gabriela Firea, a comentat, vineri, mesajul transmis in urma cu doua zile de Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, care considera ca CE trebuie sa insiste in vederea unei investigatii privind votul din diaspora la prezidentialele din Romania, apreciind ca au fost incalcate drepturile cetatenilor europeni. gabriela Firea sustine ca Cel mai recent mesaj dat de Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, este in mod evident o opinie fundamentata pe informatii incomplete, distribuite probabil in mod expres in acest fel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )