Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bursadecartuse.ro - singura platforma online din Europa care te pune in contact cu cei mai mari producatori (p)

Antena3 Antena3,
Bursadecartuse.ro - singura platforma online din Europa care te pune in contact cu cei mai mari producatori (p)

Bursadecartuse. ro este un proiect unic in industria de printing din intreaga Europa, fiind singura platforma care stabileste o legatura directa, fara intermediari, intre marii producatori globali,. continuă pe Antena3

BURSELE DIN LUME Fluctuatii la bursele din Europa

Pietele actiunilor din Europa au fluctuat ieri, dupa ce operatorul bursier pan-european Euronext NV a anuntat ca este in negocieri cu bursa spaniola BME privind o posibila fuziune.

FLORIN DANESCU (ARB): in Romania, intermedierea financiara este cea mai mica din Europa

Intermedierea financiara, in Romania, este cea mai mica din Europa, cu un procentaj de 26% in prezent, fata de 40% in 2009, a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), transmite Agerpres.

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )