Libnet.ro
UNICEF

20:16

Bursele din China s-au prabusit, se pare din cauza coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Bursele din China s-au prabusit, se pare din cauza coronavirusului

Pietele de actiuni si de marfuri au scazut puternic luni, in prima sedinta dupa vacanta prelungita p. continuă pe România Liberă

Bursele din China, pierderi de sute de miliarde de dolari intr-o singura zi, din cauza coronavirusului

Bursele din China au suferit, luni, pierderi de peste 420 de miliarde de dolari din cauza ingrijorarilor cauzate in randul investitorilor de coronavirus, arataReuters. A fost prima sedinta a burselor.

Bursele din China s-au prabusit luni, in prima sedinta de tranzactionare

Pietele de actiuni si de marfuri au scazut puternic luni, in prima sedinta dupa vacanta prelungita pentru Anul Nou chinezesc, in conditiile in care numarul deceselor provocate de coronavirus a atins 361, iar investitorii se retrag catre active considerate sigure, transmite Reuters.

Un tanar cu dizabilitati din China a murit dupa ce rudele care aveau grija de el au fost plasate in carantina din cauza coronavirusului

Un adolescent cu dizabilitati din China a murit acasa, dupa ce rudele care aveau grija de el au fost plasate in carantina din cauza coronavirusului.

Ce a facut Facebook dupa ce a fost declarata stare de urgenta globala din cauza coronavirusului din China

Facebook e o retea de socializare cu aproximativ 2,5 miliarde de utilizatori. Multe dintre informatiile despre coronavirusul din China au circulat chiar acolo. Reteaua de socializare Facebook,.

Apple inchide toate magazinele si birourile din China din cauza epidemiei provocate de coronavirus

Apple a anuntat, sambata, ca inchide toare magazinele si birourile corporative din China continentala, pana pe 9 februarie, din cauza coronavirusului care a dublat numarul deceselor la peste 250, intr-o saptamana.

Ce se intampla cu cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului. Familia nu isi poate lua adio

Din pacate, virusul care a speriat o lume intreaga trage dupa el inca o veste proasta. Apropiatii celor care s-au stins din cauza bolii traiesc inca un moment extrem de greu. Ce se intampla cu acestia si de ce nu isi pot lua adio? Victime coronavirus: De ce familia nu-si poate lua adio? Dupa ce .

Coronavirusul din China declanseaza urgenta publica la nivel global! Ce inseamna asta, potrivit OMS

Coronavirus pare sa fie mai periculos decat s-a estimat initial, iar amploarea modului in care se extinde este terifianta pentru autoritati. Din acest motiv, Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasificat virusul ca fiind o urgenta internationala. Coronavirusul din China declanseaza urgenta publica la nivel global! in acest moment, conform OMS, sunt peste 250 de cazuri .

Cinci romani, izolati dupa venirea din China - VIDEO

Patru romani din Braila, care s-au intors in ultimele zile din China, au fost izolati de urgenta in casele lor. Acestia nu prezentau simptome care sa indice ca ar fi contactat virusul gripal ucigas din China, dar autoritatile sustin ca iau masuri de precautie. O masura similara a fost luata si pentru o tanara din Zalau.

NYT: Epidemia cauzata de coronavirusul din China tinde sa se transforme intr-o pandemie

Noul tip de coronavirus din China, care a dus la moartea a sute de persoane, tinde sa provoace o pandemie, sunt de parere mai multi specialisti in domeniul bolilor infectioase, citati de The New York Times. O pandemie, definita ca o epidemie extinsa pe doua sau mai multe continente, poate avea consecinte globale, in ciuda restrictiilor extraordinare de calatorie si a carantinelor impuse de China si de alte tari.

CORONAVIRUS. Telefoanele iPhone, afectate de epidemia de coronavirus din China

Productia si livrarile de smartphone-uri catre companiile care sunt clientii grupului taiwanez Foxconn, printre care se numara si Apple, ar putea avea de suferit daca uzinele Foxconn din China vor ramane inchise pentru a doua saptamana consecutiva, pe fondul epidemiei de coronavirus, a declarat luni pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )